Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης που συζητείται είναι αυτό σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου
ΤΩΡΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική
26/11/2014 | 20:04

Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης που συζητείται είναι αυτό σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Στην παρέμβασή του ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε ότι «αυτά που ξέρατε τα προηγούμενα χρόνια με το “έλα να δεις” και να μην συζητιέται καν η ημερήσια διάταξη, να τα ξεχάσετε θα τελειώσουν, με την τροποίηση του κανονισμού».

Και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όμως Γεράσιμος Παπαναστασάτος, τόνισε ότι «με την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας δεν επιχειρείται καμία φίμωση της αντιπολίτευσης, απλά θα γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα».

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης ανακοίνωσε ότι μετά από ενέργειές του ο Υπουργός Αθλητισμού ενέκρινε κονδύλι 580.000 ευρώ για την αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο Αργοστολίου.

Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη.

dhmotiko (1) dhmotiko (3) dhmotiko (4)

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer