Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αυτή την ώρα το Ληξούρι και τα τοπικά συνεργεία της ΔΕΗ δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές.
ΤΩΡΑ: Στο Ληξούρι Μιχελάκης-Παρίσης
Πολιτική
26/01/2014 | 22:52

Στο Ληξούρι μεταβαίνει αυτή την ώρα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, μαζί με τους σεισμολόγους και στελέχη της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις.

Το Ληξούρι άλλωστε και τα χωριά της Παλικής είναι αυτά που επλήγησαν περισσότερο από το μεγάλο σεισμό των 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Εξάλλου, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι αυτή την ώρα το Ληξούρι και τα τοπικά συνεργεία της ΔΕΗ δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Επίσης, αποφασίστηκε η εκκένωση του Γηροκομείου Ληξουρίου και οι τρόφιμοι μεταφέρονται στο Νοσοκομείο του Ληξουρίου, ενώ αρκετοί κάτοικοι θα περάσουν τη νύχτα τους στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στο Ληξούρι, αφού τα σπίτια τους έχουν υποστεί αρκετές ζημιές.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα με το φέρι μποτ από το Ληξούρι στο Νοσοκομείο του Αργοστολίου για τις πρώτες βοήθειες.

lhjouri

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer