Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.
Τσικνοπέμπτη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου
Κοινωνία
04/03/2016 | 12:28

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, 3/3/2016, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης.

Τα παιδιά μασκαρεύτηκαν με τις στολές τους, χόρτασαν με νοστιμότατα καλοψημένα σουβλάκια, έπαιξαν, χόρεψαν στο ρυθμό της μουσικής, γενικά ξεφάντωσαν και το καταευχαριστήθηκαν.

Το οικονομικό κόστος της όλης διοργάνωσης κάλυψε, όπως πάντοτε, ο Σύλλογός μας από το ταμείο του, ο οποίος, ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ πόρο, διαθέτει τις ετήσιες συνδρομές των μελών του, και επομένως οφείλουμε, κατ’αρχήν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο ΣΥΝΟΛΟ των γονέων/κηδεμόνων, μελών του συλλόγου μας, που με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής τους, συνεισφέρουν στη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων για τα παιδιά του σχολείου μας. Επίσης οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, επιπλέον, και για τα όσα μας έστειλαν (φαγητά, γλυκά, χυμούς, νερά κλπ) με τα παιδιά τους, συμπληρώνοντας έτσι το “μενού” μας.

apokries_4dhmotiko

Ιδιαίτερα, όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα εξής μέλη του συλλόγου μας:

α)τον κύριο Σταμούλη Κυριάκο, για τα σουβλάκια και τα κάρβουνα,

β)τον κύριο Σπαθή Σταύρο, για το ψωμί, που πάντα συνοδεύει το παραδοσιακό “καλαμάκι”,

γ)τους ακούραστους, και πραγματικούς επαγγελματίες “ψήστες” μας, με αλφαβητική σειρά, κυρίους Βινιέρη Αντώνη, Κοραρμπάτο Σωτήρη, Κούρο Κωνσταντίνο, Μινέτο Διονύση και Νικολάου Λάμπρο, που ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη δυσκολότερη και σημαντικότερη αποστολή, το ψήσιμο,

δ)Τα μέλη του ΔΣ για την συμμετοχή τους, ο καθένας με τον τρόπο του, και ιδιαίτερα τις κυρίες Μάρθα Κουρκουμέλη-Γασπαρινάτου και Έφη Κατσαμπίρη-Βαλλιανάτου, που από το πρωΐ μερίμνησαν και βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διανομή για κάθε τάξη.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Κλωνή Γεράσιμο για τη μουσική επένδυση.

Ζητούμε συγνώμη αν ξεχνάμε κάποιον!

Ακολουθεί “φωτορεπορτάζ”, καθώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…

Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

apokries_4dhmotiko

apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko apokries_4dhmotiko

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer