Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων βρέθηκε στο Ληξούρι προκειμένου να επιθεωρήσει «ιδίοις όμμασι» τα έργα στο δίκτυο των ομβρίων καθώς και αυτά στο λιμάνι.
«Τσεκ απ» στα έργα από τον Λυκούδη!
Πολιτική
26/10/2014 | 22:17

Την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης βρισκόταν στην λαϊκή συνέλευση των κατοίκων στο Φισκάρδο, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης βρισκόταν στο Ληξούρι προκειμένου να επιθεωρήσει «ιδίοις όμμασι» τα έργα στο δίκτυο των ομβρίων καθώς και αυτά στο λιμάνι.
Ο Διονύσης Λυκούδης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παλικής Αλέξη Μοσχονά, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ και της Διαδημοτικής Γιώργο Κατσιβέλη αλλά και τον ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου για τεχνικά ζητήματα, μηχανικό Δημήτρη Μεσσάρη, ενημερώθηκε από τους εργολάβους για την πορεία των έργων ενώ συζήτησε και περαιτέρω παρεμβάσεις ώστε το Ληξούρι να «θωρακιστεί» όσο το δυνατόν καλύτερα για να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα στο μέλλον.
Πάντως το κλίμα στο Ληξούρι ήταν αρκετά καλό καθώς οι κάτοικοι εκεί βλέπουν με ικανοποίηση την Δημοτική Αρχή να έχει «ανεβάσει στροφές» και τα έργα να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

erga_lhjouri1 erga_lhjouri2 erga_lhjouri3 erga_lhjouri5 erga_lhjouri6 erga_lhjouri7 erga_lhjouri8

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer