Με την Ραχήλ Μακρή «αρπάχτηκε» on air η Ελεονώρα Μελέτη
Τσακωμός on air Μελέτη-Μακρή για την lifestyle φωτογράφηση!
Life
19/04/2015 | 11:06

Με την Ραχήλ Μακρή «αρπάχτηκε» on air η Ελεονώρα Μελέτη, με την βουλευτή να απαντά δεόντως στην παρουσιάστρια, όταν εκείνη επέκρινε την lifestyle φωτογράφηση!

«Για τους εξαθλιωμένους πολίτες δεν είδα να ενδιαφέρεστε από τα κανάλια σας τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια όταν παρουσιάσατε εικόνες και μοντέλα με πανάκριβα ρούχα. Κι εσείς συμμετείχατε σε lifestyle εκπομπή, τα ρούχα που φορούσατε ήταν πανάκριβα και απευθυνόσασταν σε ένα κοινό το οποίο πεινούσε, άρα λοιπόν κι εγώ μπορώ να σας κρίνω από αυτή την πλευρά», είπε η εξαγριωμένη Ραχήλ στην Ελεονώρα, η οποία την επέκρινε, κάνοντας συστάσεις για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ένας βουλευτής την κρίσιμη περίοδο διανύει η χώρα.

Η παρουσιάστρια του δελτίου του Ε, που μία ημέρα νωρίτερα είχε τσακωθεί on air και με την δήμαρχο Τήλου, απάντησε: «εγώ δεν έχω κανάλι κυρία Μακρή! Αν είχα δεν θα ήμουνα εδώ, η δουλειά μου ήταν οι εκπομπές αυτές, όμως εγώ δεν ευθύνομαι προσωπικά για τον ελληνικό λαό που φέρατε σε κατάσταση πείνας και ύφεσης και το δικό μου lifestyle είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας».

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer