Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης η μεγάλη πασχαλινή διανομή τροφίμων, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στα γραφεία του Αργοστολίου
Τρόφιμα σε άπορους από τη Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς
Πολιτική
02/05/2013 | 16:16

Φωτορεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Πυρήνα  της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης η μεγάλη πασχαλινή διανομή τροφίμων, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, στα γραφεία του Αργοστολίου. Πάνω από 80 οικογένειες τροφοδοτήθηκαν με κρέας και τσουρέκια, σε μία προσπάθεια να προσφέρουμε το ελάχιστο στο άδειο φετινό πασχαλινό τραπέζι του Έλληνα.
Η θλιβερή προσπάθεια αντισυγκέντρωσης από 20 περίπου πολιτικά απολιθώματα και γηραλέους μπολσεβίκους, παρ’ όλη την προστασία και τη συνοδεία αντίστοιχου αριθμού αστυνομικής δύναμης, δεν έφερε το προσδοκώμενο γι’ αυτούς αποτέλεσμα, αφού στη θέα των μαχητών του Πυρήνα μας περιορίστηκαν στο ύψος των γραφείων τους (καταφύγιο) και δεν τόλμησαν να πλησιάσουν στο χώρο της διανομής. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να αποκλείσουν τα καταστήματα του Λιθοστρώτου και της Πλατείας Καμπάνας, δείχνοντας πόσο σέβονται τους εργαζόμενους Έλληνες που προσπαθούν να βγάλουν ένα μεροκάματο στις ελάχιστες μέρες που κινείται η αγορά του Αργοστολίου και να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στην κοινωνία της Κεφαλονιάς, βρίζοντας την ώρα του Εθνικού ύμνου και τρομοκρατώντας τον κόσμο που ήθελε να λάβει μία βοήθεια, λειτουργώντας για άλλη μία φορά ως μακρύ χέρι του συστήματος και αποδεικνύοντας  ότι όντως ο χειρότερος εχθρός του Ελληνισμού ήταν και είναι ο κομμουνισμός.
Σαν Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς δηλώνουμε για άλλη μία φορά ότι ήρθαμε να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο του νησιού και θα αγωνιστούμε γι’ αυτό μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
Σε πείσμα όλων κι εναντίον όλων, στεκόμαστε στο πλάι των φτωχών συμπατριωτών μας και αποφασίζουμε τη συνέχεια της διανομής τροφίμων καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Πληροφορίες στο τηλ. 6945134452.
Ζήτω η Χρυσή Αυγή, Ζήτω ο Αρχηγός, Ζήτω ο Ελληνικός Λαός, Ζήτω η Ελλάς.
…και καλή Ανάσταση!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer