Θυελλώδης συνεδρίαση των κομματικών οργάνων. Τελείωσαν χωρίς γραμματέα αργά τα μεσάνυχτά.
Τριμελής επιτροπή στον ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει τη Νομαρχιακή
Πολιτική
22/09/2014 | 09:53

Μέσα σε ένα φορτισμένο κλίμα συνεδρίασε η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς, χθες Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του κόμματος απέναντι από το θέατρο στο Αργοστόλι.
Μετά την επιβεβλημένη αποχώρηση του Θόδωρου Γαλιατσάτου από γραμματέα της νομαρχιακής, στο «τραπέζι» έπεσε το όνομα του Μάκη Βασιλάτου να αναλάβει αυτός το κρίσιμο κομματικό πόστο. Με το άκουσμα του ονόματος υπήρχαν τεράστιες αντιδράσεις (από τη πλευρά του Μάκη Δημητράτου και άλλων πιο …Ριζοσπαστικών φωνών μέσα στο κόμμα). Οι γνώμες ήταν πολλές και φυσικά το κλίμα «μύριζε» μπαρούτι.
Με τη επέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και τη παρουσία εκπροσώπου της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μαρματάκη ορίστηκε μια τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Γιώργο Ματαράγκα, Μάκη Βασιλάτο και Κώστα Πετράτο που θα οδηγήσει τη νομαρχιακή έως τις εκλογές (στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι θα έχουμε σύντομα). Κάτι που συμφώνησε και η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Το αποτέλεσμα της συνεδρίασης με τη νέα τριμελή επιτροπή είχε και τη στήριξη του κόμματος μέσω του Γραμματέα της ΚΕ κ. Βίτσα.
Αξίζει: Είναι πλέον φανερό στο ΣΥΡΙΖΑ  ότι ο κομματικός «ιστός» είναι στα δύο. Από τη μία βλέπουμε την ομάδα που ακολουθεί το πνεύμα της ηγεσίας της ΠΙΝ, όπου επικρατεί η πιο σοβαρή τάση, και από την άλλη βλέπουμε την πιο Ριζοσπαστική ομάδα που εκφράζεται κυρίως από τον Μάκη Δημητράτο όπου κυριαρχούν οι πολιτικές υπερβολές.

syriza-logotupo-sima

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer