Την Κεφαλονιά επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητής Ιωάννης Δραγώνας και ο Αντιπρόεδρος, Καθηγητής Ερνέστος Τζαννάτος.
Τριήμερη επίσκεψη στην Κεφαλονιά από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Κοινωνία
04/12/2015 | 15:50

Την Κεφαλονιά επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Καθηγητής Ιωάννης Δραγώνας και ο Αντιπρόεδρος, Καθηγητής Ερνέστος Τζαννάτος. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 25 έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.
Την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, είχαν συνάντηση με τους προϊσταμένους των Τμημάτων του Ιδρύματος, κ.κ. Γ. Ηλιάδη, Ε. Ηρειώτου και Ν. Μπούκα, όπου και ενημερώθηκαν για ζητήματα των Τμημάτων του ΤΕΙ.
Την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Α.Παρίση και τον Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Π.Δρακουλόγκωνα, καθώς και στην Πολεοδομία για να προωθήσουν θέματα που αφορούν το Ίδρυμα.
Ακολούθησαν συναντήσεις με τοπικούς παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για ανταλλαγή θέσεων και σκέψεων για τις δυνατότητες συνεργασίας των φορέων αυτών με τα Τμήματα του Ιδρύματος στην Κεφαλονιά με στόχο την ανάπτυξη κοινά επωφελών δράσεων.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, με την Ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο θέατρο «Κέφαλος», η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Ιδρύματος, του Προϊσταμένου και διδασκόντων του Τμήματος, εκπροσώπων των τοπικών φορέων και των αποφοίτων. Ακολούθως, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ συμμετείχαν στην τελετή τιμητικής βράβευσης της 68χρονης αποφοίτου του Τμήματος κ. Πατηνιωτάκη από τον Δήμαρχο κ. Παρίση και τον Αντιδήμαρχο κ. Κεκάτο στο χώρο του Δημαρχείου.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer