Με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του λεωφορείου και υλικές ζημιές
Τρελή κούρσα λεωφορείου στην Κέρκυρα
Κοινωνία
03/11/2014 | 16:13

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 37χρονου οδηγού του λεωφορείου και υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, το λεωφορείο, που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφέροντας δύο επιβάτες, κατά τη διέλευση του από την Εθνικής Αντιστάσεως, παρέκκλινε της πορείας του, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα προσκρούοντας σε κολόνα φωτισμού και διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εισήλθε σε χώρο στάθμευσης όπου και προσέκρουσε σε πέντε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Κατά την σύγκρουση, παρέσυρε ακόμη δύο οχήματα τα οποία στη συνέχεια προσέκρουσαν σε κτίριο προκαλώντας υλικές ζημιές σε κολόνα στήριξής του καθώς και σε δύο βιτρίνες καταστημάτων.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τραυματισθεί ο 37χρονος οδηγός λεωφορείου ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία ενώ οι δύο επιβαίνοντες του λεωφορείου δεν υπέστησαν κανένα τραυματισμό και είναι καλά στην υγεία τους.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer