Και φέτος τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως η Άννα Βερούλη και ο Συμεών Συμεωνίδης.
Τρίτσεια 2014: Μικροί μεγάλοι… στον στίβο! (βίντεο)
Αθλητισμός
04/05/2014 | 09:44

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Ο τίτλος δεν είναι τυχαίος, αφού στα φετινά Τρίτσεια μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα μετάλλιο, στο γήπεδο του Αργοστολίου.

Μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, βετεράνοι αθλητές μεγάλου βεληνεκούς και ερασιτέχνες αθλητές έδωσαν βροντερό παρόν κατά την πρώτη ημέρα της διεξαγωγής των αγώνων, αποδεικνύοντας πως ο η συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα είναι σημαντική όχι μόνο για μια πιθανή διάκριση, αλλά και για τη χαρά που προσφέρει η επαφή με τον συνάνθρωπο, καθώς και τα μηνύματα της ευγενούς άμιλλας που προκύπτουν από αυτά.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με βραβεύσεις παλιών αθλητών μας, χαιρετισμούς επισήμων και χορευτικά, συνεχίστηκαν με τα αγωνίσματα των μαθητών του δημοτικού και γυμνασίου, την πλειοψηφία των αθλημάτων των μεγάλων και τις απονομές μαθητών.

Σήμερα Κυριακή, θα ολοκληρωθούν με τα υπόλοιπα αγωνίσματα των μεγάλων και τις απονομές στο άγαλμα του Αντώνη Τρίτση, έξω από το κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου.

Σημείωση: Και φέτος τίμησαν με την παρουσία τους τους αγώνες σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως η Άννα Βερούλη και ο Συμεών Συμεωνίδης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer