Στις 22:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο καταστημά μας για το smartphone της Samsung, Galaxy S6 EDGE.
Το PREMIER χαρίζει smartphone της Samsumg στους πελάτες του
e Gastronomie
08/06/2015 | 15:05

Στις 22:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο καταστημά μας για το smartphone της Samsung, Galaxy S6 EDGE.
Ξεχωριστό άκουσμα έδωσε στο κοινό μας η παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού Palmos 983 που από τις 19:00 το απόγευμα είχε ζωντανή εκπομπή από το καταστημά μας, μέχρι
στις 22:30 το βράδυ.Παρεβρέθησαν όλοι οι παραγωγοί του σταθμού οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στους πελάτες μας και μοιράστηκαν μαζί τους την ζωντανή μετάδοση.Όλη την επιμέλεια και επίβλεψη του προγράμματος την είχε ο παραγωγός του σταθμού κ.Τσάρας Άκης που μας ανέβασε τους ρυθμούς με το δυναμικό του πρόργαμμα.
Έτσι λοιπόν μετά από τις υποδείξεις που έγιναν από τον υπεύθυνο του καταστημάτος κ.Μαγδαληνό Γιώργο για τον τρόπο διεξαγωγής της κλήρωσης ήρθε η πολυπόθητη στιγμή.
Στις 22:00 ακριβώς με οδηγό τις τελευταίες αποδείξεις παραγγελιών τόσο στο κατάστημα όσο και στη διανομή έγινε η κλήρωση στην ψηφιακή μας κληροτίδα.
Ο αριθμός που ανέδειξε είναι ο 43301.Να διευκρινήσω οτι ο αύξων αυτός αριθμός έχει να κάνει με αποδείξεις που δόθηκαν στη διανομή παραγγελιών.Σας ευχόμαστε καλή τύχη και αναμένουμε στην ανεύρεση της ή του νικητή με την νικηφόρο απόδειξη, για να μπορέσει να παραλάβει το smartphone.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2671027222 ή 23280. premier_klhrwsh

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer