Στη σκηνή του Saristra Festival, εκεί που παλιά βρισκόταν η ιστορική πλατεία του χωριού, θα ανέβουν οι: Γιάννης Αγγελάκας, Monika, Παύλος Παυλίδης & Β-Movies και πολλοί-πολλοί άλλοι
Το line-up του Saristra Festival 2016 στα Παλιά Βλαχάτα της Σάμης
Life
29/06/2016 | 10:50

Το μεγάλο φεστιβάλ του Ιονίου επιστρέφει στο χωριό – «φάντασμα», στα «Παλιά Βλαχάτα» της Σάμης στην Κεφαλονιά για τρεις ημέρες -Παρασκευή 5, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Αυγούστου 2016.

Μετρώντας ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας στα φεστιβαλικά δρώμενα του ελληνικού καλοκαιριού, το Saristra Festival μάς πρωτοσυστήθηκε το καλοκαίρι του 2012, στα ερείπια του Παλιού Χωρίου των Βλαχάτων Κεφαλονιάς, που είχε πληγεί (όπως όλο το νησί) από τον καταστροφικό σεισμό του 1953.

Κάθε χρόνο σπουδαίες μπάντες και μουσικοί ανεβαίνουν στο stage, με ετερόκλητους ήχους, από ατόφιο rock ‘n’ roll μέχρι δυνατό electro. Φέτος το «χωριό-φάντασμα» θα ζωντανέψει και πάλι με ένα line-up που «παντρεύει» μερικά από τα ονόματα που έχουν οριοθετήσει την ποπ και ροκ κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών, μαζί με το «νέο αίμα» της εγχώριας σκηνής.

Στη σκηνή του Saristra Festival, εκεί που παλιά βρισκόταν η ιστορική πλατεία του χωριού, θα ανέβουν οι: Γιάννης Αγγελάκας, Monika, Παύλος Παυλίδης & Β-Movies, Planet of Zeus, She Past Away, Mechanimal, Victory Collapse, Bazooka, Tendts, Selofan, Gioumourtzina, Lumiere, Ice_Eyes.

To πρόγραμμα του φεστιβάλ:

  • Παρασκευή 5 Αυγούστου

Γιάννης Αγγελάκας
Victory Collapse
Bazooka
Selofan
DJ set: O Yiannis Drizis,

  • Σάββατο 6 Αυγούστου

Παύλος Παυλίδης
She Past Away
Mechanimal
Lumiere
DJ set: Οι Λατέρνατιβ

  • Κυριακή 7 Αυγούστου

Monika
Planet of Zeus
Ice_Eyes
Gioumourtzina
DJ set: Lilis bros. Μαζί τους ο Kissing Strangers

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ η ώρα προσέλευσης είναι στις 19.00
Διαμονή: Το Saristra Festival, σε συνεργασία με το κάμπινγκ Karavomilos Beach, εξασφάλισε για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ 15% έκπτωση κατά τη διάρκεια της διαμονής τους εκεί
http://www.camping-karavomilos.gr/gr/

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer