Με καντάδες και χαμόγελα αγκυροβόλησε το μεσημέρι της Τρίτης το "Fior di Levante" της Levante Ferries στο λιμάνι του Πόρου, όπου έκανε την παρθενική του εμφάνιση
Το “Fior di Levante” σφύριξε για πρώτη φορά στον Πόρο!
Δημοφιλή
28/07/2015 | 18:50

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Με καντάδες και χαμόγελα αγκυροβόλησε το μεσημέρι της Τρίτης το “Fior di Levante” της Levante Ferries στο λιμάνι του Πόρου, όπου έκανε την παρθενική του εμφάνιση, στο πλαίσιο της επέκτασης της εταιρείας και στο νησί μας.

Το πλοίο παρέμεινε στον Πόρο για μια ώρα, με σκοπό να το γνωρίσει ο κόσμος και να το επισκεφθούν δημοσιογράφοι. Από πλευράς ιδιοκτησίας του πλοίου, το «παρών» έδωσε ο αδερφός του Γιώργου Θεοδόση, Νίκος, με την οικογένειά του.

Οι εργαζόμενοι του πλοίου υποδέχτηκαν τον κόσμο πολύ ζεστά, με γλυκίσματα και ξενάγηση στους πολυτελείς χώρους του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Ο καπετάνιος Κυριάκος Μουζάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την ιστορία του πλοίου και τους στόχους της εταιρείας, ενώ έκανε και δηλώσεις στην γέφυρα για το τi θα γίνει το επόμενο διάστημα. Δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Levante Ferries ξεκίνησε δρομολόγια στην Κεφαλονιά, ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η επέκταση σε όλο το Ιόνιο.

Το πλοίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και πολυτελές, ιδιαίτερα προσεγμένο και με έμφαση στην άνεση των επιβατών. Πολλοί μάλιστα έλεγαν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης πως τέτοια πλοία βλέπει κανείς μόνο στη γραμμή Πάτρα – Ιταλία.

Από τα πιο όμορφά σημεία του πλοίου είναι το σαλόνι, το ταβάνι του οποίου είναι διανθισμένο με καντάδες από όλο το Ιόνιο, αλλά και ο χώρος έξω από το εμπορικό κατάστημα όπου έχει τοποθετηθεί ένα παλιό βαν με το σήμα της εταιρείας 11880.

Κατά τα άλλα, πριν κλείσουμε, αξίζει να ειπωθεί πως η φιλοξενία ήταν πραγματικά υποδειγματική, αφού μας προσφέρθηκαν μέχρι και σουβλάκια από την ψησταριά του καραβιού, αλλά και μια κούπα με το λόγκο της Levante Ferries.

Καλά ταξίδια ευχόμαστε!

levante (1) levante (2) levante (3) levante (4) levante (5) levante (6) levante (7) levante (8) levante (9) levante (11) levante (12) levante (13) levante (14) levante (15) levante (16) levante (17) levante (18) levante (19) levante (20) levante (21) levante (22) levante (23) levante (24) levante (25) levante (26) levante (27) levante (28) levante (29) levante (30) levante (31) levante (32) levante (33) levante (34) levante (35) levante (36) levante (37) levante (38)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer