Επέλεξαν την Κεφαλονιά όχι μόνο για τις ομορφιές της, αλλά και για τον πολιτισμό και την ιστορία της
Το 3ο Γυμνάσιο Βόλου στην Κεφαλονιά, υποδοχή από τη Δημοτική Αρχή
Κοινωνία
04/05/2017 | 14:53

Της Γιάννας Κουλουμπή

Μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Βόλου βρίσκονται από σήμερα το πρωί στην Κεφαλονιά και η Δημοτική Αρχή, μέσω του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Παιδείας, κ. Ευάγγελου Κεκάτου, τους υποδέχτηκε στο δημοτικό θέατρο “Ο Κέφαλος”, λίγο μετά την άφιξή τους στο νησί μας.

Ο κ. Κεκάτος τους καλωσόρισε και τους κάλεσε να εισέλθουν στο χώρο όπου πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, επιθυμώντας να γνωριστεί μαζί τους, αλλά και να τους απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες για το νησί. Μαθητές και καθηγητές, παρά την σωματική κούραση (έφυγαν από τον Βόλο χθες βράδυ στις 9 για να είναι σήμερα το πρωί εδώ), έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τα ελάχιστα που πρόλαβαν να δουν, ενώ έκαναν ερωτήσεις ακόμη και για τα έργα που εκτελούνται στο κέντρο του Αργοστολίου… Παράλληλα ζήτησαν να ενημερωθούν για τις θεατρικές δράσεις του νησιού, καθώς το εν λόγω σχολείο είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που εστιάζει στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, ενώ συμμετέχει και σε πολλά περιβαλλοντικά προγράμματα. Για αυτό άλλωστε και οι υπεύθυνοι καθηγητές που συνοδεύουν τους μαθητές τόνισαν ότι επέλεξαν την Κεφαλονιά όχι μόνο για τις ομορφιές της, αλλά και για τον πολιτισμό και την ιστορία της.

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βόλου θα φύγουν από το νησί μας την Κυριακή το πρωί, ενώ από τα λίγα που αλιεύσαμε, πρόκειται να επισκεφθούν, ανάμεσα σε άλλα, τον φορέα του Αίνου, την Μελισσάνη, τον Μύρτο και τον Άγιο Γεράσιμο.

Τους ευχόμαστε καλή διαμονή και να περάσουν όμορφα!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer