Mε την στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Το όνομα της Γκερέκου «παίζει» δυνατά για υποψήφια Περιφερειάρχης
Πολιτική
09/02/2014 | 18:27

Έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τις τελευταίες ώρες να κατεβαίνει υποψήφια με την στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ η βουλευτής Κέρκυρας Άντζελα Γκερέκου. Τις τελευταίες μέρες «παίζει» δυνατά το όνομα της αφού παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής και εκτός των …τειχών της Κέρκυρας. Παράλληλα, Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ίσως θα χρειαστεί να ανανεωθεί το Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και με νέα άφθαρτα πρόσωπα και για υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες.
Και ενώ είχε εμμέσως ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του κ. Σπύρου από τη Συγγρού, οι σεισμοί στη Κεφαλονιά έδειξαν σε όλο της το μεγαλείο την ολιγωρία και ανεπάρκεια του σημερινού αντιπεριφερειάρχη.
Όλα αυτά έρχονται να ενισχυθούν και με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο πρόσφατος σεισμός στην Κεφαλλονιά έφερε δεύτερες σκέψεις για τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σπ. Σπύρου, καθώς τον επικρίνουν για ελλιπή προετοιμασία και σχέδιο αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών» !!!
Την ίδια ώρα σε Αθήνα – Κέρκυρα και Κεφαλονιά ακούγονται πολλά ονόματα όχι μόνο για υποψήφιο Περιφερειάρχη αλλά και για τις θέσεις υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών σε Κεφαλονιά και Λευκάδα.

gerekou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer