Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής
Το φλουρί του Διονύση και η… σπόντα του Βαγγέλη
Κοινωνία
06/02/2015 | 16:08

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς”, Διονύσης Αραβαντινός ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Η… ανακάλυψη του φλουριού στο κομμάτι του κ. Αραβαντινού ήρθε λίγη ώρα μετά τον χαιρετισμό που απεύθυνε, λέγοντας ότι “η χώρα μας φαίνεται ότι έχει αρχίσει, πλέον, να πορεύεται με αξιοπρέπεια και ελπίδα” αναφερόμενος, προφανώς, στην αλλαγή του πολιτικού σκηνικού.

Εύλογα, επομένως, δέχθηκε τα “πειράγματα” όλων όταν βρήκε το φλουρί, με τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Βαγγέλη Κεκάτο να ρίχνει, πάντως, και τη “φαρμακερή” σπόντα του, λέγοντας ότι “επιτέλους είδε μια χαρά και η αντιπολίτευση!”

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν, φυσικά, ο Διευθυντής της Σχολής, Σπύρος Σακαλής ενώ παρευρέθηκαν ακόμη ο Αρχιμανδρίτης, π. Σπυρίδων Πετεινάτος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος και ο Αστυνομικός Διευθυντής, Ανδρέας Αυγέρης.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα “Χειρουργική και νοσηλευτική αντιμετώπιση της κατάκλισης” με εισηγητή τον Αναστάσιο Ζαπάντη, Χειρουργό του “Μαντζαβινάτειου” Νοσοκομείου Ληξουρίου.

noshleytes (1) noshleytes (2) noshleytes (3) noshleytes (4) noshleytes (5) noshleytes (6) noshleytes (7) noshleytes (8) noshleytes (9) noshleytes (10) noshleytes (11) noshleytes (12) noshleytes (13) noshleytes (14) noshleytes (15) noshleytes (16) noshleytes (17) noshleytes (18) noshleytes (19) noshleytes (21) noshleytes (22) noshleytes (23) noshleytes (24)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer