Νέα μεταβολή του καιρού την νέα εβδομάδα
Το φθινόπωρο ήρθε για να μείνει
Κοινωνία
14/09/2014 | 10:53

Από οτι φαίνεται με το καλήμέρα ο Σεπτέμβρης προσπαθεί να καθιερώσει τον Φθινόπωρο ήδη από τις αρχές του μήνα μες βροχές,καταιγίδες και πτώστη της θερμοκρασίας.
Το καλοκαίρι προσπαθεί να αντισταθεί αλλά μάταια καθώς οι μπόρες και ο άστατος καιρός έχει διαφορετική άποψη.
Έτσι από την νέα εβδομάδα θα έχουμε και πάλι βροχές και καταιγίδες αυτήν την φορά συνοδεία βοριάδων στα πελάγη.

Η Στροφή των ανέμων σε βοριάδες θα έχει ως συνέπεια οι βροχές να επηρεάσουν και την ανατολική και νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα.

koutavos4

Από την Δευτέρα και από τα βόρεια βορειοανατολικά θα αρχίσει η μεταβολή του καιρού με βροχές και καταιγίδες αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Οι περιοχές που θα επηρεαστούν την Δευτέρα και την Τρίτη θα είναι τις πρωινές ώρες η ανατολική Μακεδονία-Θράκη,η Χαλκιδική τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ,η ανατολική Θεσσαλία-ανατολική Στερεά-Εύβοια ,η βορειοανατολική Πελοπόννησος οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

Σε αυτές τις περιχοές θα έχουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Στην υπόλοιπη δυτική κεντρική-βορειοδυτική και νοτιοδυτική χώρα (Ήπειρος-δυτική Μακεδονία-βορειοδυτική Θεσσαλία-δυτική Στερεά-δυτική Πελοπόννησος) την Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά καλός με λίγες νεφώσεις ,την Τρίτη όμως θα υπάρξει αστάθεια κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα με μπόρες και τοπικές καταιγιδες .

Την Τετάρτη και την Πέμπτη συνεχίζεται ο άστατος καιρός με βροχές φθινοπωρινού τύπου στην ανατολική χώρα τις πρωινές ώρες και αστάθεια με μπόρες και καταιγίδες στην δυτική,κεντρική και βόρεια βορειοανατολική ενδοχώρα.
Βελτίωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με τις μπόρες να εντοπίζονται μόνο στα ορεινά της Πίνδου-βορειοδυτικής Ελλάδας και στα ορεινά της Ροδόπης.

Πιθανή αλλαγή του καιρού στις 22-23/9/2014 με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά βορειοδυτικά τμήματα της χώρας αλλά ακόμα είναι νωρίς.

argostoli11-01-14b

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer