Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα και τον Ποσειδώνα με 83-55, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της και διατηρώντας την πρωτιά της στην επίθεση και στη βαθμολογία της κατηγορίας!
Το τρένο του ΝΕΟΛ έχει πολλές ατμομηχανές!! Κέρδισε τον Ποσειδώνα Παραλίας 83-55
Μπάσκετ
12/12/2016 | 08:51

Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα και τον Ποσειδώνα με 83-55, συνεχίζοντας το αήττητο σερί της και διατηρώντας την πρωτιά της στην επίθεση και στη βαθμολογία της κατηγορίας!

Φάνηκε ακόμα ότι το τρένο του ΝΕΟΛ έχει πολλές ατμομηχανές!! Το απόδειξε και σήμερα, όπου βρέθηκαν διάφοροι παίκτες μας ικανοί να δώσουν λύσεις και να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους, όσες φορές οι αντίπαλοι κατόρθωναν να «μπλοκάρουν» τους συνήθεις πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακός ο πλουραλισμός της ομάδας μας στην επίθεση, που προσαρμοζόταν σε οποιαδήποτε άμυνα του αντιπάλου και με εξαίρεση το πρώτο τετράλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, σκόραρε με σταθερό ρυθμό. Οι αντίπαλοι πρόβαλλαν αντίσταση ουσιαστικά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, κατέρρευσαν στο δεύτερο, ενώ στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο παρά τις πολλές αλλαγές στην ομάδα μας δεν κατόρθωσαν να κλείσουν την ψαλίδα της διαφοράς.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Χρήστο Συνοδινό (22π με 3 τρίποντα) , εξαιρετικοί και οι Χρήστος Αραβαντινός (11π, 3 τρίποντα) , Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος με τρία εντυπωσιακά κοψίματα. Οι Παναγής Συνοδινός και Γεράσιμος Αντωνάτος έκαναν μεγάλο παιχνίδι και δεν άφησαν να φανεί η απουσία λόγω τραυματισμού του Κωνσταντόπουλου, ο Πυλαρινός βοήθησε σε οργάνωση και σκορ ενώ ο Αθανασόπουλος έπαιξε καταπληκτική άμυνα και έκλεψε μπάλες. Όλοι οι παίκτες μας αγωνίστηκαν και προσπάθησαν για το καλύτερο, δείχνοντας θέληση και ετοιμότητα.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 20-7, 14-12 και 22-18, τελικό 83-55.

ΝΕΟΛ (Μάρκος Τζουγανάτος): Αντωνάτος Γ. 11, Παπαγιάννης 6, Συνοδινός Π. 10, Αραβαντινός Χ. 11 (3), Κλαυδιανός 1, Συνοδινός Χ. 22 (3), Παριώτης 2, Σκροπολίθας, Αθανασόπουλος 3, Κυριακάτος, Πυλαρινός 9 (1), Τρυφωνόπουλος 8.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Στούμπανος): Μπίλιανης 13 (1), Πετούσης 9 (1), Προβιζιονάτος 9 , Γκότσης 2, Παπαδόπουλος Χ. 3, Κατσιγιάννης 9 (1) , Φωτίου 5 , Μπίλιανης Ι., Κοντογεώργας 5.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer