Tέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή πρέπει να γίνουν θεσμός με την συμμετοχή όλων των σχολείων του νομού μας.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βράβευσε μαθητές Δημοτικού
Κοινωνία
05/11/2013 | 10:00

..Όλοι εμείς που ανήκουμε στην οικογένεια του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτήριου από την ίδρυση του μέχρι σήμερα έχουμε την έννοια την αποταμίευσης ως πρώτη μας σκέψη και δράση.
Και αυτό γιατί θεωρούμε ότι οι τράπεζες και ειδικά εμείς, που νιώθουμε ότι είμαστε μία τράπεζα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένους δεσμούς με την τοπική κοινωνία, αποτελούν οντότητες άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Σε ένα κόσμο που έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τις ηθικές αξίες οι τράπεζες έχουν καθήκον να προάγουν και να διαδώσουν αξίες όπως η αλληλεγγύη, ο εθελοντισμός, η προστασία του περιβάλλοντος.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπως ξέρετε, είναι η τράπεζα της αποταμίευσης και χρόνια τώρα επισκέπτεται τα σχολεία σε όλη τη χώρα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, καλλιεργώντας στα παιδιά την αποταμιευτική  συνείδηση. Σήμερα, ακόμη περισσότερο, το Νέο  Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει να προωθεί το θεσμό της αποταμίευσης και να λειτουργεί ως η ουσιαστικότερη πηγή συγκέντρωσης και ενεργοποίησης των αποταμιεύσεων της ελληνικής κοινωνίας.
Θεωρώ ότι τέτοιες ενέργειες όπως η σημερινή πρέπει να γίνουν θεσμός με την συμμετοχή όλων των σχολείων του νομού μας. Τελος ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις πολύ όμορφες ζωγραφιές.

Πρεντάνος Διονύσιος
Διευθυντής Καταστήματος
Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου  Αργοστολίου.

tamieuthrio
Φώτο: Εφημερίδα Κεφαλονιά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer