Θα μιλήσει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΛΗΣ, υποψήφιος για την Περιφέρεια, ενώ θα χαιρετήσουν οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ, υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς
Το Σάββατο η κεντρική εκδήλωση του ΚΚΕ στο Αργοστόλι
Πολιτική
09/05/2014 | 20:29

Η ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου το ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΪΟΥ και ώρα 8.00μ.μ.

Θα μιλήσει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΥΛΗΣ, υποψήφιος για την Περιφέρεια με τη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ». Θα χαιρετήσουν οι: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης και ΝΙΚΟΣ ΓΚΙΣΓΚΙΝΗΣ, υποψήφιος Δήμαρχος Κεφαλονιάς.

Προσυγκέντρωση 7.30μ.μ. στην πλατεία Καμπάνας.

Τι περιμένεις; Ισχυρό ΚΚΕ παντού γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού.

Η ανάκαμψη για το κεφάλαιο δεν θα ανακόψει τη σημερινή υποβάθμιση των εργατικών – λαϊκών αναγκών, τα τσακισμένα εργατικά δικαιώματα, δεν θα αποκαταστήσει εισοδήματα, δεν θα επαναφέρει κατακτήσεις.Τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και ο ΣΥΡΙΖΑσου λένε ψέματα, η ΕΕ δεν αλλάζει προς όφελος του λαού. Μόνο χειρότερη μπορεί να γίνει.

Στο δρόμο του κεφαλαίου και της ΕΕ οι κυβερνήσεις θα αλλάζουν, η αντιλαϊκή στρατηγική όμως όχι. Μετά τις εκλογές όλα αυτά που καταδικάζουν τη ζωή μας θα είναι εδώ.

Γι’ αυτό ψήφισε σήμερα με κριτήριο ποιος θα είναι αύριο στο πλευρό σου. Θυμήσου ότι από την εκλογική μείωση του ΚΚΕ το 2012 δεν βγήκε ο λαός κερδισμένος.

Χρειάζεσαι αύριο ισχυρό ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη δύναμη που δεν έχει δεσμεύσεις στο κεφάλαιο και στην ΕΕ. Παλεύει για τη μόνη διέξοδο υπέρ του λαού, την αποδέσμευση από την ΕΕ, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με το λαό στην εξουσία. Γιατί δίνει καθημερινά τη μάχη για όλα τα εργατικά – λαϊκά προβλήματα. Γιατί δίνει όλες του τις δυνάμεις για την ανασύνταξη του κινήματος και τη Λαϊκή Συμμαχία. Για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, αλλά να ανοίξει και ο δρόμος για την προοπτική.

ΤΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer