Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης διοργάνωσε για πρώτη φορά τα ποδοσφαιρικά τουρνουά Grassroots της UEFA για ηλικίες 6-11 ετών στο Futsal.
Το πρώτο τουρνουά Grassroots στη Κεφαλονιά είναι γεγονός
Ποδοσφαιρο
13/07/2015 | 12:01

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας – Ιθάκης διοργάνωσε για πρώτη φορά τα ποδοσφαιρικά τουρνουά Grassroots της UEFA για ηλικίες 6-11 ετών στο Futsal. Οι ποδοσφαιρικές συναντήσεις έλαβαν χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης στο Αργοστόλι το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Ιουλίου και έλαβαν μέρος ομάδες σωματείων μας καθώς και παρέες φιλάθλων του σπορ.
Η ΕΠΣΚΙ επιθυμεί να ευχαριστήσει τα σωματεία της που με ποδοσφαιριστές τους μετείχαν στα τουρνουά και τις λοιπές ποδοσφαιρικές παρέες, τους δύο διαιτητές που μετείχαν καθώς επίσης και τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν τις δυο ημέρες στο γήπεδο. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΗΚΕ για την ευγενική παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου, το προσωπικό του γηπέδου καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της διοργάνωσης και ιδιαίτερα το Sportsthea, inkefalonia και Εφημερίδα Κεφαλονιά που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και κάλυψαν την δραστηριότητα αυτή με φωτογραφικό υλικό. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην διοργάνωση των τουρνουά Grassroots.
Στόχος μας είναι να γίνονται συνεχώς διοργανώσεις που προάγουν το άθλημα του ποδοσφαίρου στα νησιά μας και συνεχώς να βελτιωνόμαστε στον τομέα αυτό. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και δίνουμε ραντεβού του χρόνου πάλι για τα τουρνουά Grassroots.

Από την ΕΠΣΚΙ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer