Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του "Ποταμιού" για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη παρουσιάστηκαν στο ξενοδοχείο «Ιonian Plazza»
“Το “Ποτάμι” θα φέρει τη λογική, το ήθος και την ευπρέπεια πίσω στην πολιτική”
Πολιτική
22/01/2015 | 11:37

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Οι δύο υποψήφιοι βουλευτές που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του “Ποταμιού” για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Ιonian Plazza», στο Αργοστόλι.

Πρόκειται για τον καθηγητή Χημικό-Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Αντώνη Κοκόση και τη δικηγόρο, Βασιλική Μπούρδου.

Ο κ. Κοκόσης τόνισε, μεταξύ άλλων, στην τοποθέτηση του. “Νομίζω ότι ζούμε το τέλος ενός κακού πελατειακού συστήματος και μερικά από τα κόμματα θα πάρουν πιστοποιητικό θανάτου μετά τις εκλογές καθώς θα εξαφανιστούν από το χάρτη. Το Ποτάμι είναι ένα νέο κόμμα, δεν έχει καταγράψει έργο απλά υπόσχεται να φέρει τη λογική, το ήθος και την ευπρέπεια πίσω στην πολιτική”.

Η κα Μπούρδου υπογράμμισε, από τη μεριά της: “Ελπίζω την Κυριακή όταν πάμε να ψηφίσουμε όλοι ότι θα το κάνουμε με βάση τη λογική μετά από πάρα πολύ σκέψη και όχι από συναίσθημα. Η ψήφος μας να είναι δημιουργική. Να αποσκοπεί σε κάποια αλλαγή για τη χώρα, όχι γιατί αντιδρούμε σε κάποια άλλα πράγματα”. 

Η σύντομη συνάντηση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου και ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα στηρίξουν το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη.

potami1

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer