Ο Φώτης οδηγούσε ένα porche cayenne και συνοδηγό του είχε την όμορφη Δήμητρα Ματσούκα.
Το πιο hot ζευγάρι της χρονιάς έκανε διακοπές του Πάσχα στη Κεφαλονιά
Life
29/04/2011 | 14:43

Του Κωνσταντίνου Αντωνάτου

Όταν αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της γενιάς του και η αυτή η σεξοβόμβα της δεκαετίας δεν μπορεί παρά η ένωση τους να αποτελεί ίσως ένα από τα πιο hot της χρονιάς!

Ο λόγος για τον Κεφαλονίτη Φώτη Βαλλάτο και την Δήμητρα Ματσούκα που μετά τις διακοπές τους σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα και τον κόσμο κατέφτασαν και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Φώτη, την Κεφαλονιά.

Στις λίγες ημέρες που βρήκε χρόνο το ζευγάρι διέμεινε στο «Odyssey palace» που βρίσκεται στην Αγία Ευφημία. Ο Φώτης είναι από τους πιο ένθερμους Κεφαλονίτες διάσημους και δεν χάνει την ευκαιρία να έρχεται στο νησί μας για διακοπές.

Ο Φώτης οδηγούσε ένα porche cayenne και συνοδηγό του είχε την όμορφη Δήμητρα Ματσούκα. Κάτοικοι στο Σινιόρι μας είπαν ότι έδειχνα ερωτευμένοι, ενώ σταμάτησαν για αναμνηστικές φωτογραφίες πάνω από το Μύρτο, τη Κυριακή το μεσημέρι.

Το διάσημο ζευγάρι έφυγε από τη Κεφαλονιά τη Δευτέρα το μεσημέρι από τη Σάμη με το πλοίο για τη Πάτρα, ενώ η Δήμητρα δεν σταμάτησε να δίνει αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους που μόλις την έβλεπαν, έσπευδαν να τη «πολιορκήσουν».

Ο συμπατριώτης μας Φώτης Βαλλάτος θεωρείται ένας από τους διάσημους εργένηδες της Αθήνας. Το πόσο θα παραμείνει εργένης… αυτό θα το δούμε!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer