Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς - Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συμπατριώτη μας Γεράσιμου Αρσένη.
Το ΠΑΣΟΚ για την απώλεια του Γεράσιμου Αρσένη
Πολιτική
20/04/2016 | 06:47

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς – Ιθάκης εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συμπατριώτη μας Γεράσιμου Αρσένη.

Έφυγε ένας αγαπημένος μας σύντροφος, που πορεύθηκε για αρκετά χρόνια με την παράταξή μας, την οποία υπηρέτησε από πολλά κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της. Ήταν βαθιά δημοκράτης, πάντοτε μαχητικός και εξέχων επιστήμονας διεθνούς βεληνεκούς. Υπηρέτησε με ευπρέπεια, με πάθος και ανιδιοτέλεια τον λαό μας υπερασπιζόμενος αξίες και οράματα. Αγάπησε τα νησιά μας ως γνήσιος πατριώτης και από όποιο αξίωμα και αν υπηρέτησε την χώρα μας , πάντοτε ενδιαφερόταν για την πρόοδο των νησιών μας.

Αξέχαστες θα μείνουν στην μνήμη των συμπολιτών μας οι μεγάλες του παρεμβάσεις στο Νομό μας με μεγάλα έργα, για τις μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις , για τα Νοσοκομεία του Νομού μας.

Αποκορύφωμα της προσφορά του στον τόπο μας ήταν η ίδρυση και λειτουργία των Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, τα οποία και συνέχισε να υπερασπίζεται με πάθος ακόμα και όταν διακυβευόταν το μέλλον τους.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής συνηγορούμε με την πρόταση, που έχει ήδη κατατεθεί,   να δοθεί στα Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων το όνομα του εκλιπόντος δημιουργού τους. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα προωθήσει αυτή την πρόταση προς το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς-Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer