Ύστερα από σαράντα χρόνια το Πανηγύρι του Σωτήρος στα Γριζάτα αναβίωσε.
Το Πανηγύρι του Σωτήρος στα Γριζάτα
Κοινωνία
07/08/2014 | 12:15

Ύστερα από σαράντα χρόνια το Πανηγύρι του Σωτήρος στα Γριζάτα αναβίωσε.  Μια παρέα νέων παιδιών, αφουγράστηκε την επιθυμία μεγαλύτερων στην ηλικία χωριανών τους και “ξανάστησε το πανηγύρι”. Γυναίκες από το χωριό ετοίμασαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκίσματα, τα παιδιά αγόρασαν τα υπόλοιπα ( σουβλάκια, αναψυκτικά κλπ ), η αυλή του Δημοτικού σχολείου καθαρίστηκε, ηλεκτροφωτίθηκε, η ορχήστρα του Μάκη Σαμιώτη, προσέφερε το “μουσικό μενού”, οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και να τη η όμορφη γιορτή! Τα παιδιά της ορχήστρας (ο Μάκης Σαμιώτης στο τραγούδι, και οι Δημήτρης Καλιβωκάς, Φάνης Παπαδάτος, Διονύσης Παγουλάτος, και Γιώργος Ταραζής), με κεφαλονίτικους και λαϊκούς χορούς, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, και τους “παρέσυρε” σε έναν χορευτικό και κεφάτο βράδυ, μεχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, πως ό,τι τα κέρδη από τη χτεσινή εκδήλωση, θα διατεθούν για την επιδιόρθωση της στέγης του πρώην Δημοτικού Σχολείου των Γριζάτων.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, που προσέφεραν μια πολύ όμορφη βραδιά στους συγχωριανούς τους και όχι μόνο και για την συγκινητική τους χειρονομία να διαθέσουν τα χρήματα από την εκδήλωση, σε ένα τόσο ευγενικό σκοπό!

Πηγή: vlahatasamis.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer