Στην Παναγία την Κοκκυλιώτισσα, Μετόχιο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ανδρέου Μηλαπιδιάς τελέσθηκε χθες με πάσα θρησκευτικότητα η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.
Το πανηγύρι στην Παναγία την Κοκκυλιώτισσα
Εκκλησία
06/06/2016 | 10:34

Στην Παναγία την Κοκκυλιώτισσα, Μετόχιο της Ιεράς Μονής του Αγίου Ανδρέου Μηλαπιδιάς τελέσθηκε χθες με πάσα θρησκευτικότητα η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας από το σωματείο « Η ΛΥΣΣΙΠΗ» με Λειτουργό τον Ιερέα Παναγή Ανιά εφημέριο Λακύθρας.
Ο Βασίλης Καλογηράς διεύθυνε τμήμα της εκκλησιαστικής χορωδίας. Η προσέλευση των πιστών μεγάλη μετά το πέρας της θείας λειτουργίας προσεφέρθη πλουσιότατος μπουφές με φαγητά γλυκίσματα και αναψυκτικά όπου είχαν ετοιμάσει κυρίες του σωματείου. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο σωματείο και του χρόνου όλοι μας να ξανασυναντηθούμε.

Σπύρος Αυγουστάτος

kokkyliwtissa (1) kokkyliwtissa (2) kokkyliwtissa (3) kokkyliwtissa (4) kokkyliwtissa (5) kokkyliwtissa (6) kokkyliwtissa (7) kokkyliwtissa (8) kokkyliwtissa (9) kokkyliwtissa (10) kokkyliwtissa (11) kokkyliwtissa (12) kokkyliwtissa (13) kokkyliwtissa (14) kokkyliwtissa (16) kokkyliwtissa (17)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer