Δείτε τι γράφει το περιοδικό Luxury Travel Magazine
Το Ναυάγιο Ζακύνθου στους 4 ασυνήθιστους προορισμούς της Μεσογείου
Τουρισμός
02/03/2016 | 15:11

Στους 4 ασυνήθιστους προορισμούς της Μεσογείου για πολυτελή γιωτ, συμπεριλαμβάνει την παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου το περιοδικό Luxury Travel Magazine, σε πρόσφατο δημοσίευμά του.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η εξερεύνηση της Μεσογείου με πολυτελές γιωτ είναι μία από τις πιο πολυτελείς και απολαυστικές εμπειρίες που μπορεί να έχει κανείς. Η χαλάρωση στο κατάστρωμα δίπλα σε πανέμορφα τοπία, το κολύμπι στα απέραντα τιρκουάζ νερά και η εξερεύνηση γοητευτικών οικισμών είναι μερικοί από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους τους οποίους επιλέγουν για τις διακοπές τους οι λάτρεις του γιώτινγκ. Για μερικούς, ωστόσο, το άγνωστο είναι ο λόγος που κάνουν ένα ταξίδι με γιωτ καθώς αναζητούν ασυνήθιστους προορισμούς ωθώντας στα άκρα τα όρια της εξερεύνησης.

Για την παραλία Ναυάγιο, στο περιοδικό αναφέρει τα εξής: Τα ελληνικά νησιά διαθέτουν πολλούς όρμους κατά μήκος της ακτογραμμής. Το εντυπωσιακό νησί της Ζακύνθου δεν αποτελεί εξαίρεση, και η διάσημη παραλια Ναυάγιο βρίσκεται στη δυτική ακτή. Η παραλία φιλοξενεί το κουφάρι ενός πλοίου που ναυάγησε στην περιοχή το 1983. Το σκουριασμένο κουφάρι του παραμένει εκεί μέχρι σήμερα διατηρώντας μια αίσθηση απόμακρου και απρόσιτου καθώς περιβάλλεται από απότομους βράχους”.

Οι επιλογές του περιοδικού είναι:
-Lokrum Island, Κροατία
-Παραλία Ναυάγιο
-Datca Peninsula, Τουρκία
-The Blue Grotto, Ιταλία

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer