Η Καρναβαλική Επιτροπή συγκεντρώθηκε για δεύτερη φορά, χτες βράδυ, στον χώρο του Δημαρχείου! Το τι ειπώθηκε το κρατάμε μυστικό
Το Ληξουριώτικο καρναβάλι ΖΕΙ
Κοινωνία
12/01/2013 | 11:23

Της Αριστέας Χαριτάτου

Το Ληξουριώτικο Καρναβάλι είναι εδώ! Ούτε η κρίση, ούτε οι πρωτευουσιάνοι είναι ικανοί να το αφανίσουν… Αφάνισαν όλες τις υπηρεσίες μας, τις μετέφεραν απέναντι, μα ένα πράγμα δεν μπορούν να μας κλέψουν! Την ΨΥΧΗ μας! Και η ψυχή μας είναι ο Πολιτισμός μας! Το Καρναβάλι μας! Το αξεπέραστο, το μοναδικό, το δυναμικό, το κωμικό Ληξουριώτικο Καρναβάλι είναι εδώ! Κάποιοι από εμάς φοβήθηκαν και ανησυχούσαν για το φετινό καρναβάλι… Ψίθυροι ακούγονταν “δεν θα γίνει” “το χάσαμε κι αυτό”!

Η Καρναβαλική Επιτροπή συγκεντρώθηκε για δεύτερη φορά, χτες βράδυ, στον χώρο του Δημαρχείου! Το τι ειπώθηκε το κρατάμε μυστικό… Γιατί; Μα φυσικά για να μην αντιγράψουν τις ιδέες μας. Ένα έχουμε να τονίσουμε! Αυτό το Καρναβάλι εν έτει 2013, θα είναι αξεπέραστο! Οι ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι θα κάνουν μεγάλο σούσουρο μόλις υλοποιηθούν! Μην χάσετε γιατί πραγματικά φέτος εσείς θα χάσετε! Όλοι να έρθετε και να στηρίξετε το πίκολο Ληξούρι, να έρθετε και να λάβετε μέρος στα καρναβαλικά δρώμενα… Διότι όταν ενώσουμε όλοι τα χέρια μας, δεν μας χρειάζονται τα χρήματα! Σάμη – Πύλαρο – Σκάλα μπείτε στο παιχνίδι! Ελάτε και εσείς κοντά μας και διασκεδάστε με την ψυχή σας…

“Στον βασικό καρνάβαλο παλιά έμπαινε άνθρωπος από μέσα και μιλούσε” τονίζει ο Γεράσιμος Γαλανός! Μιά εξαιρετική ιδέα είναι και αυτή του Γιώργου Κατσιβέλη. “Να μένει κάτι από το καρναβάλι και στις επόμενες γενιές. Να κρατάμε μιά μάσκα, έναν καρνάβαλο και να τα τοποθετήσουμε σε έναν χώρο όπου θα είναι αξιοθέατο για όλους μας. Να δημιουργήσουμε ένα “ζωντανό” αρχείο και να μην μένουν μόνο φωτογραφίες, αφίσες και προγράμματα”, ανέφερε.

Η Καρναβαλική επιτροπή του Ληξουριώτικου Καρναβαλιού δηλώνει παρών και πανέτοιμη για να αρχίσει δουλειά. Γιώργος Κατσιβέλης, Γεράσιμος Γαλανός, Γεράσιμος Μεσσάρης, Μάγδα Κονταρίνη, Μαργαρίτα Μουρελάτου, Γιάννα Μουρελάτου, Παναγής Παγώνης, Κοσμάς Βουτσινάς, Γεράσιμος Κουρούκλης, Ντίνα Καλού, Νίκος Αραβαντινός-Ζαφείρης, Λυκούδης Νίκος, Σταματούλα Θεοφιλάτου, Τερέζα Φορέστη, Σπύρος Αδειλίνης, Λευτέρης Γρηγοράτος “ακόνισαν” τα “μαχαίρια” τους και ξεκινούν με ανυπομονησία τις προετοιμασίες. Αυτό το Καρναβάλι θα είναι διαφορετικό! Θυμηθείτε τα λόγια μου!

Από εσάς το μόνο που θέλουμε είναι να είστε κοντά μας καθ’όλη την διάρκεια του. Να μας στηρίξετε και να μας δείξετε πόσο πολύ αγαπάτε το Ληξουριώτικο Καρναβάλι!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer