Όταν γίνεται μια κίνηση να προστατευτεί ο δημοτικός χαρακτήρας μιας παραλίας που είναι το σήμα κατατεθέν του Αργοστολίου, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί.
Το λάθος timing της αγαπητής Σουζάνας…
Πολιτική
05/07/2016 | 08:34

Όταν γίνεται μια κίνηση να προστατευτεί ο δημοτικός χαρακτήρας μιας παραλίας που είναι το σήμα κατατεθέν του Αργοστολίου, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί. Σχολιάστηκε πολύ η παρέμβαση της Περιφερειακής Συμβούλου της ΑΝΑΣΑ κας Σουζάνα Πεφάνη, η οποία επέρριψε ευθύνες στην Δημοτική Αρχή για τον χρόνο που επέλεξε να κινητοποιηθεί.

Τα πράγματα συνήθως είναι απλά. Υπάρχει αλληλογραφία που δείχνει ότι ο Δήμος κινήθηκε εμπρόθεσμα. Επίσης, αποδεδειγμένα η ΕΤΑΔ δεν απάντησε ποτέ στον Δήμο Κεφαλονιάς, παρά μόνο όταν ο Δήμαρχος αποφάσισε να της αποστείλει μια αγανακτισμένη επιστολή, η οποία μάλιστα δόθηκε και στην δημοσιότητα.

Ουσιαστικά, πρόταση από την ΕΤΑΔ δεν έγινε ποτέ επίσημα και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί φανερώνει ότι οι προθέσεις της δεν είναι να συνεργαστεί με τον Δήμο Κεφαλονιάς, αλλά με έναν ιδιώτη που είναι διατεθειμένος να βάλει στο ταμείο της αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ…

Δεν είναι εύκολο να κατηγορείς έναν Δήμαρχο γιατί περίμενε την απάντηση της ΕΤΑΔ που δεν ήρθε ποτέ… Και μάλιστα σε μία στιγμή που έχεις έρθει να δηλώσεις παρούσα στον αγώνα και την κινητοποίηση που γίνεται για την παραλία που εσύ τιμάς δεόντως κάθε καλοκαίρι.

Η κατά τα άλλα αγαπητή Σουζάνα, έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι ο Δήμαρχος άργησε ή ότι έπρεπε να έχει συγκαλέσει δημοτικό συμβούλιο πριν την κινητοποίηση. Όμως, η ταπεινή μας γνώμη είναι πως σε ώρα κοινού αγώνα, αυτά δεν λέγονται, γιατί δεν βοηθούν στην ευόδωση του όποιου στόχου έχει τεθεί εξαρχής.

Εκτός αυτού, όταν έχεις εκλεγεί με έναν Συνδυασμό που έχει στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και όταν η Βουλευτής του νομού είναι απούσα για άλλη μια φορά μπροστά στο πρόβλημα και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ που εσύ κάποτε στήριξες (έστω κι αν τώρα διαφωνείς με την πολιτική του) δείχνει πρωτοφανή ανεπάρκεια σε θέματα της Κεφαλονιάς, οφείλεις να είσαι διπλά προσεκτική.

Κατά τα άλλα, εμείς δεν θα προβάλουμε κανένα βίντεο από την διαφωνία της κας Πεφάνη με τον κ. Ανουσάκη και τον Δήμαρχο, ούτε θα προβάλουμε την ένταση που δημιουργήθηκε περαιτέρω. Δεν θεωρούμε άλλωστε ότι θα συμβάλει αυτό στο κοινό καλό, για το οποίο όλοι μας οφείλουμε να αγωνιζόμαστε, ειδικά τώρα που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει βαλθεί να τα ξεπουλήσει όλα..

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer