Για το ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΚΕΣ Ναυτιλιακές εταιρείες επισημαίνει ο Πρόεδρος κ. Κακουράτος
Το ΚΤΕΛ απαντά στην Ionian Ferries
Κοινωνία
13/11/2013 | 17:53

Σχετικά με την αναφορά του κ. Βασιλαρά, Προέδρου της Ionian ferries, στο ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας σε συνέντευξη του, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Το ΚΤΕΛ συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας της Κεφαλονιάς, η οποία προτιμά ένα καράβι που έχει σταθερές ώρες δρομολογίων  που εξυπηρετεί το επιβατικό  κοινό .
Ειδικά οι συνεχείς αλλαγές του προγράμματος προκαλούν αναστάτωση και αναξιοπιστία στο επιβατικό κοινό.
Όσο αφορά το θέμα της Ιθάκης  που θέτει ο Κ. Βασιλαράς το δρομολόγιο της Ionian ferries είναι 08:00 το πρωϊ από Κυλλήνη Πόρο!!!Τί ώρα λοιπόν θα πρέπει να αναχωρεί το λεωφορείο από Αθήνα για να είναι 08:00 Κυλλήνη????
Αξιοσημείωτο δε είναι  ότι η Κοινοπραξία όταν άλλαζε τα δρομολόγια της δεν ενημέρωνε το ΚΤΕΛ ΑΕ για τις ώρες που θα έκανε τα δρομολόγια , μας τα ανακοίνωνε εκ των υστέρων δημιουργώντας έντονο πρόβλημα στο επιβατικό κοινό,   και δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα δρομολόγια της Ζακύνθου και τελευταία της Κεφαλονιάς .
Το ΚΤΕΛ συμμετείχε στο δρομολόγιο της Σάμης και αυτό απέφερε πολλαπλά έσοδα στην κοινοπραξία Ionian ferries, αφού τα κόμιστρα είναι σχεδόν τα διπλά.
Το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ από το Απρίλη του 2013 που εκτελεί τα δρομολόγιά του , έχει στάνταρ δρομολόγια , για οποιανδήποτε αλλαγή επικοινωνεί  με το ΚΤΕΛ ΑΕ, δεν έχει αφήσει ανεκτέλεστο δρομολόγιο, σε αντίθεση με την κοινοπραξία που τα λεωφορεία μας έφταναν στο Πόρο ή στην Κυλλήνη αντίστοιχα και μετά μαθαίναμε ότι το πλοίο δεν θα αναχωρήσει !!!!!
Θέλουμε να γνωρίζει ο Κύριος Βασιλαράς ότι το έτος 2013 οι τζίροι  της IONIAN FERRIES είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς της KEFALONIAN LINES. Αν η Κοινοπραξία απεσύρθη σήμερα από την γραμμή Πάτρας- Σάμης αυτό είναι δική της επιλογή και ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι το ΚΤΕΛ Α.Ε. είναι ένας οργανισμός που αφουγκράζεται την τοπική κοινωνία , η οποία ζητάει επιμόνως να ταξιδέψει με το ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ  ιδιαίτερα τώρα τον χειμώνα αφού γνωρίζουν καλά, χρόνια τώρα την αξιοπιστία του πλοίου και είναι συναισθηματικά δεμένη με αυτό. Το ΚΤΕΛ  Κεφαλονιάς σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να πάει κόντρα στο επιβατικό κοινό και η συμπόρευση του με αυτό είναι πολλές φορές μονόδρομος …..

Για το ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΚΕΣ Ναυτιλιακές εταιρείες , υπάρχουν όμως οι εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια τους σε καθημερινή βάση, με τακτικές ΠΡΟΣΙΤΕΣ  ώρες , ούτως ώστε να υπάρχει η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού  από και προς Κεφαλονιά με αξιόπιστα  πλοία !

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας Α.Ε.
Κακουράτος Κωνσταντίνος

ktel

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer