Με αφορμή τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα οι υπεύθυνοι του Κέντρου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ
Το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ στο Ληξούρι είναι γεγονός! [βίντεο]
Κοινωνία
28/04/2017 | 18:40

Με αφορμή τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», στο Ληξούρι, οι υπεύθυνοι του Κέντρου παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο  Αντιπεριφερειάρχης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Απασχόλησης, Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού, Αλέκος Μιχαλάς, η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Σπύρος Ζουμπουλίδης καθώς και ο Σταύρος Λυκούδης, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου.

Η κα Μαροπούλου έκανε μια αναδρομή στην πορεία του Κέντρου, στις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι να φτάσουμε στα σημερινά εγκαίνια, ενώ ευχαρίστησε Δήμο και Περιφέρεια για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Ο κ. Μιχαλάς τόνισε ότι στόχος είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί και μετά τα τρία χρόνια που κρατά το πρόγραμμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Ζουμπουλίδης τόνισε είναι σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την ενημερώνει για όλα τα θέματα σχετικά με τα άτομα με αναπηρία.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer