Η επίγεια εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea σε 12 Νομούς της Πελοποννήσου, Νότιας Στερεάς και Νοτίου Ιονίου, μεγαλώνει
Το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στην δορυφορική πλατφόρμα του CosmoteTV
Κοινωνία
18/02/2017 | 10:15

Από τα χαράματα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017, το ΙΟΝΙΑΝ, εκπέμπει και στην δορυφορική πλατφόρμα του Cosmote TV στην θέση 673.

Η επίγεια εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea σε 12 Νομούς της Πελοποννήσου, Νότιας Στερεάς και Νοτίου Ιονίου, μεγαλώνει.

Με την τοποθέτησή μας στην μεγαλύτερη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας, το ΙΟΝΙΑΝ μπαίνει σε μια νέα εποχή, πρόσβασης τόσο στους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές σε ολόκληρη τη χώρα, όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η τοποθέτηση του καναλιού μας, σε ειδικό ψηφιακό server στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, δημιούργησε μια αυτόνομη ποιοτική τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο, τόσο μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όσο και με δυναμική παρουσία του σε όλο τον πλανήτη από τις σύγχρονες συσκευές SMART τηλεοράσεων. Οι SMART TV (μόνο αυτές κυκλοφορούν πλέον στην αγορά), αφού τοποθετηθούν και συνδεθούν στο ίντερνετ (ασύρματα bloototh, όσο και με καλώδιο ethernet) δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη, να μπει σε browser να βρει το www.ioniantv.gr, να πατήσει το LIVE πάνω αριστερά και στο τέλος να μεγεθύνει το παράθυρο για να δει σε ολόκληρη την τηλεοπτική του οθόνη το ΙΟΝΙΑΝ με τέλεια εικόνα και ήχο.

Πηγή: ioniantv.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer