Τα μέλη του ΙΝΚΑ είδαν από κοντά τον τρόπο διανομής τροφίμων και άλλων αγαθών ύστερα από καταγγελίες που είχαν δεχθεί.
Το ΙΝΚΑ Κεφαλονιάς επί τόπου στο Μουσείο στο Ληξούρι
Κοινωνία
22/02/2014 | 09:19

Μέλη του Δ.Σ της ΈΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ κ’ ΙΘΑΚΗΣ κατόπιν πολλών καταγγελιών των μελών μας επισκεφτήκαμε το Μουσείο Ληξουρίου, για να ενημερωθούμε για τον τρόπο διανομής των τροφίμων και των άλλων αγαθών που στέλνονται στο νησί μας προς βοήθεια των σεισμοπλήκτων συμπατριωτών μας.
Συναντήσαμε τον κ. Κοκόση και την κ. Κατσιβέλη, στους οποίους μεταφέραμε τα παράπονα των μελών μας.

Εκείνοι πολύ ευγενικά αρνήθηκαν ότι κάποιες οικογένειες που δικαιούντο  δεν είχαν πάρει τρόφιμα, τους εξηγήσαμε ότι  άνθρωποι με κινητικά  προβλήματα  είναι αδύνατον να περιμένουν επί ώρες στην ουρά, δέχτηκαν  κάποιες προτάσεις μας για διευκόλυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Ληξουρίου, και κατόπιν μας ζήτησαν να μας δείξουν τα τρόφιμα, και λοιπά προϊόντα που υπήρχαν εκείνη την ώρα στο Μουσείο. Φεύγοντας μας διαβεβαίωσαν ότι παρότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να γίνεται δίκαια η διανομή των αγαθών.
Παρόλα ταύτα τα παράπονα του κόσμου εξακολουθούν να έρχονται κατά δεκάδες ,και να γίνονται σχεδόν καθημερινές αναρτήσεις καταγγελιών στο διαδίκτυο. Τις  καταγγελίες αυτές όμως τις διαβάζουν και άνθρωποι εκτός Κεφαλονιάς οι οποίοι ή έχουν στείλει  ήδη βοήθεια ή προτίθενται να στείλουν.
Η εικόνα αυτή που προβάλουμε είναι πολύ άσχημη, και αυτό πρέπει να σταματήσει.(Την έκταση που έχει πάρει αυτό το θέμα μπορούμε μερικώς να  καταλάβουμε από την επιστολή που μας έστειλε ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ, την παραθέτουμε στην συνέχεια..)
Η ΈΝΩΣΗ  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ κ’ ΙΘΑΚΗΣ- ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ για να μπορέσει να επέμβει νομικά, για να διαπιστώσουμε τι πραγματικά συμβαίνει ,και τελικά ποια είναι η αλήθεια , πρέπει να έχει συγκεκριμένες καταγγελίες.
Οσοι λοιπόν θέλουν να καταγγείλουν συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη στους ίδιους μπορούν να επικοινωνούν με την ένωση στο e-mail:inka.kefalonias_ithakis@yahoo.gr
Tηλ.26710 81602 κιν.6937385812
dianomh-liksouri6

Πέρσα Μαρκαντωνάτου.
Πρόεδρος  Ενωσης Καταναλωτών Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer