Ο Σπύρος Ευαγγελάτος τιμώντας επάξια την κεφαλληνιακή και επτανησιακή του καταγωγή, άφησε, κατά κοινή ομολογία, μια τεράστια κληρονομιά στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης
Το ΙΚΙ για τον Σπύρο Ευαγγελάτο
Κοινωνία
25/01/2017 | 20:16

To  Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (IKI) εκφράζει τη  βαθιά του θλίψη για την απώλεια του συμπατριώτη μας Σπύρου Ευαγγελάτου, λαμπρού πανεπιστημιακού δασκάλου, ακαδημαϊκού, θεατρικού σκηνοθέτη και γενικότερα αυθεντικού εργάτη του πνεύματος.

Ο Σπύρος Ευαγγελάτος τιμώντας επάξια την κεφαλληνιακή και επτανησιακή του καταγωγή, άφησε, κατά κοινή ομολογία, μια τεράστια κληρονομιά στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης, πεδία στα οποία υπήρξε καινοτόμος και πρωτοπόρος. Η προσφορά του στην καλλιτεχνική δημιουργία και στον πολιτισμό της χώρας μας είναι ανεκτίμητη και έχει καταγραφεί ανεξίτηλα όχι μόνον στην  εθνική και διεθνή πνευματική κοινότητα, αλλά και στην συνείδηση των απλών ανθρώπων που υπήρξαν κοινωνοί του έργου και της τέχνης του.

Ο  Σπύρος  Ευαγγελάτος  αποτελεί  έξοχο παράδειγμα  πνευματικού ανθρώπου από το οποίο όλοι μπορούμε να εμπνευσθούμε στους  σημερινούς δύσκολους καιρούς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΙ

Ηλίας Μπεριάτος

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer