Η Ένωση Επτανήσων Ελλάδας και ο Σύλλογος "Ερωτόκριτος" της Ζακύνθου παρουσίασαν τη "Μήδεια" του Μπόστ
Το θέατρο “Πόρτα” γέμισε… Ιόνιο!
Κινηματογράφος
28/04/2014 | 18:23

Το Σάββατο στις 26 Απριλίου, το θέατρο ΠΟΡΤΑ στην Αθήνα γέμισε Ιόνιο με αέρα Ζακυνθινό, ύστερα από τη συνεργασία της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και του πολιτιστικού συλλόγου «Ερωτόκριτος» της δημοτικής κοινότητας Σκουλικάδου Ζακύνθου, στην κωμωδία του Μέντη Μποσταντζόγλου «Μήδεια». Τη διαχρονική σάτιρα παρουσίασε η θεατρική ομάδα του συλλόγου, σε σκηνοθεσία Θανάση Μιχαηλίδη και Μπάμπη Συγούρου, η οποία κατάφερε  να συνδυάσει το λαϊκό χιούμορ με το σουρεαλισμό και την κοινωνική σάτιρα με τη φάρσα σε μια μοναδική απόδοση, που ενθουσίασε τους θεατές.

Η θεατρική παράσταση κινήθηκε σε επαγγελματικά επίπεδα, επιβεβαιώνοντας την παράδοση που διαθέτει ο σύλλογος στα θεατρικά δρώμενα, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό θεατή, σε κουστούμια, σκηνικά και απόδοση διαλόγων, καθώς οι εραστές της τέχνης του συλλόγου «Ερωτόκριτος», συγκρίθηκαν με επαγγελματίες ηθοποιούς και κέρδισαν τις εντυπώσεις, τονίζοντας την επιρρέπεια στην παραγωγή πολιτισμού, των Επτανήσιων.

Τα θερμά συγχαρητήρια και τις ευχές του, έστειλε σε όλους τους συντελεστές ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου, σε τηλεφωνική του επικοινωνία, εκφράζοντας τη λύπη του, όπου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αδυνατούσε να παραστεί.

Η αυλαία έκλεισε με χαιρετισμό του Προέδρου του συλλόγου, κου Μπάμπη Συγούρου και της Προέδρου της αστικής εταιρίας κας Ελένης Κονοφάου, με την ευχή να έχουν την ευκαιρία και στο μέλλον για αντίστοιχες συνεργασίες, που σκοπό έχουν την προώθηση του επτανησιακού πολιτισμού σε κάθε μορφή του, ενώ προσφέρθηκε  το βιβλίο της Γεωργίας Κόκλα – Παπαδάτου «ΟΜΙΛΙΕΣ», ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, εκ μέρους του συλλόγου Σκουλικάδου, στην Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε. για την βοήθεια και την στήριξη στην προσπάθειά τους.

midia2_500 midia3_500 midia4_500 midia5_500 midia6_500

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer