Πραγματοποιήθηκε η ετήσια οργανωτική συνάντηση της “φοβερής ομάδας” του εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας
Το “Eυ Aγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου” ξεκινά από την Κεφαλονιά!
Αθλητισμός
04/11/2014 | 20:00

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια οργανωτική συνάντηση της “φοβερής ομάδας” του εκπαιδευτικού προγράμματος ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-Άννα Πολλάτου”.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα από τον Ιούλιο του 2014, μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ, φέρνει το όνομα της αδικοχαμένης συνεργάτιδας της Ακαδημίας – Άννας Πολλάτου.

Όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε όλη την Ελλάδα πάνω από πέντε χρόνια και τα αιτήματα που δέχεται καθημερινά η ακαδημία διαρκώς αυξάνονται.

akadhmia

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα στελέχη του προγράμματος ενημερώθηκαν αναλυτικά για τους καινούργιους εκπαιδευτικούς άξονες που θα συμπεριληφθούν στην εκπαίδευση των παιδιών και συμφώνησαν με την επιθυμία της Ακαδημίας να ξεκινήσει το “ΕΥ Αγωνίζεσθαι-Άννα Πολλάτου” από την Κεφαλονιά!

Τα στελέχη του προγράμματος είναι: εκπαιδευτικοί ολυμπιακής παιδείας, ομοσπονδιακοί προπονητές, στελέχη ανάπτυξης αθλημάτων, στελέχη διοίκησης, πρωταθλητές και φυσικά Ολυμπιονίκες.

Οι άνθρωποι που ξεκίνησαν κάποτε το πρόγραμμα στην Ελλάδα ήταν όλοι εκεί και όχι μόνο, όπως: Πύρρος Δήμας, Νάσος Γαλακτερός, Βάσω Βουγιούκα, Ειρήνη Αίνδιλή, Σοφία Παπαδοπούλου, Νίκος Δελιγιάννης, Χαρά Καρυάμη, Εύα Χριστοδούλου, Κυριακή Μπακαλοπούλου, Παναγιώτης Ιατρούδης, Μαρία Κυριλοπούλου κ.α.

Το ” ΕΥ Αγωνίζεσθαι- Άννα Πολλάτου” αναμένεται να συμπεριλάβει φέτος έως και 22 Ολυμπιακά Αθλήματα.

Πάμε Ψηλά!

ey agwnistai

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer