Δεν ξέχασε ο πρώην Περιφερειάρχης τη καλή του σχέση με τους Επτανήσιους και τους Κεφαλλονίτες μετά την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή.
Το ευχαριστώ του Βόσδου στους Επτανήσιους
Πολιτική
04/07/2013 | 22:11

Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε μέσα από τη προσωπικη του σελίδα στο facebook ο πρώην Περιφερειάρχης της ΠΙΝ Σωτήρης Βόσδου. Ολοκληρώνοντας οι διαδικασίες του 9ου συνεδρίου της ΝΔ ο Σωτήρης έστειλε μήνυμα στους φίλους του Επτανήσιους. «Την ερχόμενη Κυριακή με την εκλογή του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής αλλά και των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας ολοκληρώνονται, ουσιαστικά, οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Είχα την ευκαιρία να παραστώ είτε ως σύνεδρος είτε ως παρατηρητής σε όλα τα Συνέδρια, εκτός του 1ου Συνεδρίου, του ιστορικού Συνεδρίου στην Χαλκιδική. Η συμμετοχή μου στην Επιτροπή Ιδεολογίας του 9ου Συνεδρίου, ιδιαίτερα κατά τις προσυνεδριακές διαδικασίες, μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με νέα και παλαιά, ιστορικά, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να ξανασυναντηθούμε φίλοι και συναγωνιστές, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες ώστε να καταλήξουμε σε ένα κείμενο που συμπυκνώνει τις ιδεολογικές μας αρχές, αρχές που δικαιώνονται.
Ευχαριστώ τους συνέδρους από όλη την Ελλάδα που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με ανέδειξαν μέλος της νέας Πολιτικής Επιτροπής. Οφείλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου συνέδρους της Φλώρινας. Επίσης όλους τους Δυτικομακεδόνες καθώς και τους φίλους από την Θεσσαλονίκη που στήριξαν την υποψηφιότητα μου. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους από τα Ιόνια Νησιά, την Κέρκυρα, την Λευκάδα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, που με μεγάλη χαρά ξανασυναντηθήκαμε και με τιμούν με την φιλία τους».

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer