Ένα μεγάλο όνειρό της έγινε πραγματικότητα φέτος και ένα κεφάλαιο έκλεισε με χαμόγελο για εκείνην
Το “ευχαριστώ” της Ελένης Φουρέιρα!
Life
02/04/2016 | 17:04

Ένα μεγάλο όνειρό της έγινε πραγματικότητα φέτος και ένα κεφάλαιο έκλεισε με χαμόγελο για εκείνην. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που έριξε την Κυριακή αυλαία στην παράσταση “80’s the musical” που πρωταγωνιστούσε και ευχαρίστησε μέσα από το Instagram όλους τους συνεργάτες της.

Η συγκεκριμένη δουλειά στο πλευρό της Καίτης Γαρμπή και του Σταμάτη Γαρδέλη (σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη) ήταν για εκείνη ένα μεγάλο στοίχημα, που κατάφερε να κερδίσει, εισπράττοντας το χειροκρότημα του κοινού. Και τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της στο θέατρο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από την παράσταση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Το 80s the musical έφτασε στο τέλος του… Μια εμπειρία ζωής που θα μου μείνει αξέχαστη… Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υπέροχη συνεργασία… #seeyousoon #80sthemusical”.

foureira2

Και τώρα μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο βήμα της που είναι οι εμφανίσεις στο Fantasia με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 8 Απριλίου…

foureira3

Πηγή: tilife.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer