Με την μεσολάβηση του "Τίγρη", θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στην Κεφαλονιά ο αρχιτέκτονας της «Αγιά Σοφιάς» Θανάσης Κυρατσούς, προκειμένου να αναλάβει την ολοκλήρωση της διακόσμησης του δημαρχείου
Το “ευχαριστώ” Παρίση στον Μελισσανίδη
Αθλητισμός
21/10/2014 | 09:51

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει τον περασμένο Αύγουστο στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και έστειλε ως δώρο στο νησί έναν πίνακα για να διακοσμήσει τους τοίχους του δημαρχιακού μεγάρου.

Σε εκδήλωση που έγινε, ο Δήμαρχος παρουσίασε στα ΜΜΕ τον πίνακα, που έχει τίτλο «Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου» και αποτελεί έργο του Ιωσήφ Ντεμίρη (γνωστού για τις θαλασσογραφίες του και τα ναυτικά του θέματα), ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΑΕΚ και αποκάλυψε ότι με την μεσολάβηση του Τίγρη, θα μεταβεί την επόμενη εβδομάδα στην Κεφαλονιά ο αρχιτέκτονας της «Αγιά Σοφιάς» Θανάσης Κυρατσούς, προκειμένου να αναλάβει την ολοκλήρωση της διακόσμησης του δημαρχείου.

«Όταν ήρθε η πρέσβειρα του Παναμά με τον κύριο Μελισσανίδη, τον Δημήτρη, υπεσχέθη ότι θα μου στείλει έναν ωραίο πίνακα μόλις φτάσει στην Αθήνα. Ο πίνακας αυτός εστάλη, τον ασφάλισε και μέχρι να έρθει κάτω, γιατί είναι μεγάλης αξίας όπως βλέπετε και εκπλήρωσε την υπόσχεσή του. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, διότι ήταν μια μεγάλη χειρονομία. Επίσης, είπε στον κύριο Κυρατσού, ο οποίος ήταν παρών, ό,τι άλλο χρειαστεί το δημαρχιακό κτίριο, θα έρθει την επόμενη εβδομάδα να δουλέψει για να το τελειοποιήσει», τόνισε ο Αλέξανδρος Παρίσης.

nayarino

Πηγή: aek365.com

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer