Με μια επετειακή εκδήλωση στο νέο πολιτιστικό πολυχώρο που απέκτησε στο Φανάρι του Αργοστολίου
Το Ερασιτεχνικό Θέατρο γιόρτασε 30 χρόνια δημιουργίας
Κινηματογράφος
28/03/2015 | 17:18

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Με μια επετειακή εκδήλωση στο νέο πολιτιστικό πολυχώρο που απέκτησε στο Φανάρι του Αργοστολίου το Ερασιτεχνικό Θέατρο της Κεφαλονιάς γιόρτασε τριάντα χρόνια δημιουργίας. Το μικρό θεατράκι κατακλύστηκε από παλιά μέλη του συλλόγου και όχι μόνο που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παράσταση «Τα παιχνίδια του Ερωτα», η οποία περιλάμβανε τέσσερα μονόπρακτα σκηνοθετημένα από την Τασία Γεωργάτου και τον Γιάννη Καλατζόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης ο πρόεδρος του Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κεφαλονιάς, Ρωσσέτος Λούζης βράβευσε τους ανθρώπους που δούλεψαν, προσέφεραν, συνεργάστηκαν, συνέβαλαν και στήριξαν την μεγάλη αυτή προσπάθεια του Ερασιτεχνικού Θεάτρου τα τριάντα αυτά χρόνια. Πρόκειται για σκηνοθέτες , μουσικούς, σκηνογράφους, χορογράφους, ενδυματολόγους, τεχνικούς, ηθοποιούς, συλλόγους και φορείς.

Από τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ξεχωρίσαμε τη Βουλευτή του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Τσιλιμιδό, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού/Πολιτισμού, Βαγγέλη Κεκάτο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Λούκα Νιφοράτο, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Βασίλη Ρουχωτά, την Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπη Μοσχονά-Μαραγκάκη, τον σκηνοθέτη, Πάνο Βαρδάκο, τον τ. Περιφερειακό Σύμβουλο, Μάκη Φόρτε, τον τ. Δημοτικό Σύμβουλο, Μάρκο Κοτσιλίνη κ.ά.

theatro (1) theatro (2) theatro (3) theatro (4) theatro (5) theatro (6) theatro (7) theatro (8) theatro (9) theatro (10) theatro (11) theatro (12) theatro (13) theatro (14) theatro (15) theatro (16) theatro (17) theatro (18) theatro (19) theatro (20) theatro (21) theatro (22) theatro (23) theatro (24) theatro (25) theatro (26) theatro (28) theatro (29) theatro (30) theatro (31)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer