2) Από 04/01/12-και μέχρι 31/01/12- είναι «ανοιχτή» η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων και της διόρθωσης στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης ακινήτων (Ε9).
Το επιμελητήριο ενημερώνει
Κοινωνία
06/01/2012 | 06:07

Μετατίθεται για 2 Φεβρουαρίου 2012 η έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων των επιχειρήσεων  της Περιφέρειας Ιονίων νήσων στη δράση digi-mobile. Η δράση στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε «έξυπνες» συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές-ταμπλέτες και χρηματοδοτούνται οι  επιχειρήσεις  προκειμένου να προμηθευτούν και αξιοποιήσουν εφαρμογές τις οποίες θα εντάξουν στις δραστηριότητές τους.
H συμπλήρωση των επενδυτικών σχεδίων γίνεται ηλεκτρονικά,  στη διεύθυνση http://digi-mobileportal.digitalaid.gr .Σε αυτή την διεύθυνση και στο http://www.digitalplan.gov.gr βρίσκονται αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση.
2) Από 04/01/12-και μέχρι 31/01/12- είναι «ανοιχτή» η ηλεκτρονική πύλη του Taxisnet για την υποβολή των δηλώσεων και της διόρθωσης στοιχείων της περιουσιακής κατάστασης ακινήτων (Ε9) από τα νομικά πρόσωπα.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer