Αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τις δωρεές που έγιναν στο σχολείο τους τελευταίους μήνες.
Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου Διλινάτων ευχαριστεί…
Κοινωνία
24/04/2016 | 08:44

Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Διλινάτων, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τις δωρεές  που έγιναν στο σχολείο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ευχαριστούμε τον κ. Τζωρτζάτο Σπυράγγελο, για την προσφορά ενός projector. Ο κ. Τζωρτζάτος, ιδιοκτήτης του τυροκομείου και της ομώνυμης επιχείρησης με έδρα το χωριό, ανταποκρίθηκε άμεσα στην προσπάθειά μας να εμπλουτίσουμε τον εξοπλισμό του σχολείου και να τον αναβαθμίσουμε. Επιπλέον, μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και μας ξενάγησε στο χώρο του τυροκομείου.
  • Ευχαριστούμε την ομάδα μπάσκετ «Κεφαλληνιακός Α.Ο» για τη δωρεά στο σχολείο μιας τροχήλατης μπασκέτας. Η ομάδα δραστηριοποιείται στο Αργοστόλι από το 2013 και προθυμοποιήθηκε να μας δωρίσει τον εν λόγω αθλητικό εξοπλισμό.
  • Ευχαριστούμε τον Επιμορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού  και τον κ. Φώτη Κουνάδη, οι οποίοι συνεισέφεραν  οικονομικά στην αγορά κουρτινών για την αντικατάσταση των παλαιών. Η κοινότητα του χωριού δίνει πάντα το παρόν όποτε μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά της.
  • Ευχαριστούμε την κοινότητα Ελλήνων Αμερικής, η οποία μέσω του Συμβουλίου της μας χορήγησε μικροφωνική εγκατάσταση. Μέλη του εν λόγω Συμβουλίου  Ελλήνων στην πολιτεία του Οχάιο, ερχόμενοι να επισκεφτούν το νησί, εισάκουσαν τις ανάγκες του σχολείου και προθυμοποιήθηκαν  να μας προμηθεύσουν με πλήρη εξοπλισμό ήχου.

Οι δωρεές αποτελούν δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης  της κοινωνικής ευθύνης γι’ αυτούς που μπορούν να προσφέρουν.  Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο του Σχολείου μας, αποτελεί λαμπρό  παράδειγμα  σε μια εποχή μάλιστα που επικρατεί ο εγωκεντρισμός και η αδιαφορία και αποδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που σας διέπει . Ελπίζουμε ότι η προσφορά σας  στο κοινωνικό σύνολο θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν, να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Ευχαριστούμε από  καρδιάς.

 

Οι εκπαιδευτικοί  και

οι μαθητές του σχολείου

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer