Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναυλίες & μουσικές εκδρομές με γνώμονα το καλό ελληνικό τραγούδι και φυσικά τις υπέροχες καντάδες μας, επτανησιακές & αθηναϊκές.
Το εαρινό Πρόγραμμα εκδηλώσεων των Αφών Καραβιώτη
Πολιτισμός
21/03/2016 | 10:10

Αγαπητοί μας φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα για τους ερχόμενους μήνες. Όπως θα διαπιστώσετε οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν συναυλίες & μουσικές εκδρομές με γνώμονα το καλό ελληνικό τραγούδι και φυσικά τις υπέροχες καντάδες μας, επτανησιακές & αθηναϊκές. Θέλουμε να σας επισημάνουμε δύο στοιχεία, που αποτελούν για μας σταθμό στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική μας πορεία.

Το πρώτο αφορά τη νέα μας συνεργασία με τον Πολυχώρο των Φίλων της Μουσικής, που βρίσκεται στη Μεγάλη Μουσική Βιβιλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για έναν όμορφο χώρο, που διακρίνεται για την ποιότητά του, το κύρος του και φυσικά για την εύκολη και κυρίως ασφαλή πρόσβαση του φιλόμουσου αθηναϊκού κοινού.

Το δεύτερο αφορά τη δημιουργία του νέου μας δίσκου σε δική μας μουσική, ενορχήστρωση & ερμηνεία και σε ποίηση των χαρισματικών ποιητών Χάρη Μελιτά & Μάρης Δαμιανέα. Ο τίτλος του δίσκου μας είναι: «Της αγκαλιάς το λιμάνι» και περιλαμβάνει τραγούδια που σκοπό έχουν να τραγουδηθούν από όλο τον κόσμο και να προσφέρουν ένα λιθαράκι στην πολύχρονη έντεχνη ελληνική μουσική δημιουργία. Όπως θα διαβάσετε και στο πρόγραμμα ο δίσκος μας θα παρουσιαστεί στις 16 Μαΐου, επίσης στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Θέλουμε, κλείνοντας, να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την μέχρι τώρα υποστήριξή σας και στο δύσκολο δρόμο μας, που μας οδήγησε σε αυτές τις μεγάλες χαρές. Ποτέ μια επιτυχία δεν είναι μόνο προσωπικό απόκτημα. Οτιδήποτε καλό ανήκει σε όλους μας, όπως –δυστυχώς- και οτιδήποτε κακό. Εμείς, ως ρομαντικοί οραματιστές μιας αλλαγής του κόσμου μέσα από τα τραγούδια μας, σας προσκαλούμε να μας ακολουθήσετε στο τρίπτυχό μας: «τραγουδήστε, ταξιδέψτε, ερωτευτείτε…»

Σας ευχόμαστε καλή σαρακοστή με υγεία και ειρήνη, ψυχική & πνευματική και σας προσκαλούμε να περάσουμε μαζί το Πάσχα στην 4 ήμερη εκδρομή που διοργανώνουμε στην πανέμορφη Κεφαλονιά…

Φιλικά,

Μάκης & Σπύρος Καραβιώτης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer