Το παρών έδωσαν όλα τα κορυφαία στελέχη του Δήμου με πρώτο τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.
Το Δημαρχιακό τραπέζι του Φιοραβάντε στον Αγκώνα
Πολιτική
04/02/2012 | 16:09

Ρεπορτάζ: Γιάννα Κουλουμπή

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι ξέρει καλά τι σημαίνει καλή παρέα και κέφι….Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην το επιβεβαίωσει για άλλη μια φορά… Έτσι, την Πέμπτη το βράδυ συγκέντρωσε όλους τους καλούς του φίλους και τους έκανε το τραπέζι στον Αγκώνα, σε πολύ γνωστή ταβέρνα, με γουρουνόπουλα και αρνάκια γάλακτος στη σούβλα, αλλά και κεφαλλονίτικες, παραδοσιακές πίτες…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παρόντες οι περισσότεροι Αντιδημάρχοι Κεφαλονιάς, Κεκάτος, Θεοφιλάτος, Πυλαρινός και Κουνάδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νίκος Ανουσάκης, ο Διονύσης Κοκόσης, ο Γεράσιμος Αποστολατος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Διονύσης Λυκούδης, αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης. Πέρα όμως από την καθαρά πολιτική παρέα, το παρόν έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι με το συνδυασμό του Δημάρχου στις πρόσφατες εκλογές, αλλά και νεοεκλεγέντες στις εκλογές του Επιμελητηρίου. Με λίγα λόγια, γύρω στα πενήντα άτομα το γλέντησαν για τα καλά….

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο Δήμαρχο και το έργο που επιτελεί όλο το διάστημα της Δημαρχείας του, αλλά και στους σημαντικούς συνεργάτες που έχει. Με την δική του παρακίνηση, το λόγο πήραν επίσης οι Κεκάτος, Αποστολάτος, Θεοφιλάτος, Μιχαλάτος, Λυκούδης, Κουνάδης, Λιγνός, Πυλαρινός, Ανουσάκης, αλλά και η γενική γραμματέας του Δήμου, κα Νικολαϊδου.

Ειδική μνεία αξίζει η φράση του Διονύση Λυκούδη, ο οποίος αναφερόμενος στο Δημήτρη Φιοραβάντε, είπε “Ο Δημήτρης είναι τρανή απόδειξη πως δεν είναι ανάγκη να έχεις θέση και μισθό για να προσφέρεις στον τόπο σου”, αλλά και η αναφορά του Δημήτρη Πυλαρινού στο Δήμαρχο, λέγοντας “Δήμαρχε μας εμπνέεις, εκεί που εμείς σταματάμε, εσύ έρχεσαι και μας παροτρύνεις να συνεχίσουμε”.

Φυσικά το λόγο πήρε και ο Αλέξανδρος Παρίσης, τονίζοντας πόσα πολλά έχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο, αλλα΄και πόσα προβλήματα υπάρχουν ακόμη για να λυθούν. Τέλος, ευχαρίστησε το Δημήτρη Φιοραβάντε για το τραπέζι, αλλά και όσους παραβρέθηκαν στο “γλέντι”

Πάντα γέλια και χαρές εμείς να ευχηθούμε και φυσικά καλή δύναμη, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και τα προβλήματα μεγάλα…

trapezi-fioravantes

trapezi-fioravantes1

trapezi-fioravantes2

trapezi-fioravantes3

trapezi-fioravantes4

trapezi-fioravantes5

trapezi-fioravantes6

trapezi-fioravantes8

trapezi-fioravantes7

trapezi-fioravantes9

trapezi-fioravantes10

trapezi-fioravantes12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer