Όλοι ευχήθηκαν στους τρόφιμους του Ιδρύματος καλή χρονιά, ενώ όλοι ελπίζουν την επόμενη χρονιά να βρίσκονται στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου
Το Γηροκομείο και ο Οίκος Ευγηρίας έκοψαν την πίτα τους
Κοινωνία
02/01/2015 | 11:30

Για μια ακόμη χρονιά οι αρχές του τόπου μας, μετά την κοπή της πίτας στην Αντιπεριφέρεια, έδωσαν το παρών στον Οίκο Ευγηρίας και στο Δημοτικό Γηροκομείο, στον Άγιο Ανδρέα, όπου παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Τρίτης Ηλικίας.

Πρώτα έγινε η κοπή της πίτας στον Οίκο Ευγηρίας και στη συνέχεια αυτή στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου, στον Άγιο Ανδρέα, όπου παρέστησαν η βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος, κ.ά.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αργοστολίου Μάκης Αποστολάτος, αλλά και ο δ/ντής του Διονύσης Ραζής.

Όλοι ευχήθηκαν στους τρόφιμους του Ιδρύματος, αλλά και σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί καλή χρονιά, ενώ όλοι ελπίζουν την επόμενη χρονιά οι τρόφιμοι να βρίσκονται στις νέες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηροκομείου.

ghrokomeio-pita (1) ghrokomeio-pita (2) ghrokomeio-pita (3) ghrokomeio-pita (4) ghrokomeio-pita (5) ghrokomeio-pita (6) ghrokomeio-pita (7) ghrokomeio-pita (8) ghrokomeio-pita (9) ghrokomeio-pita (10) ghrokomeio-pita (11) ghrokomeio-pita (13) ghrokomeio-pita (14) ghrokomeio-pita (15)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer