Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σαφείς αποστάσεις από τα «φάλτσα» του συναδέλφου της. Δεν την είχε ενημερώσει για την επερώτηση και προτίμησε να το κάνει στα κρυφά
Το άδειασμα της Αφροδίτης στο Κοντονή
Πολιτική
09/05/2013 | 19:40

Προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε τοπικό.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου σχετικά με την επερώτηση του συναδέλφου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου  Σταύρου Κοντονή σχετικά με τα δρομολόγια της νέας ακτοπλοϊκής εταιρίας της Κεφαλονιάς, που όπως αναφέρει, κακώς δόθηκαν από τον υπουργό Ναυτιλίας, η ίδια πήρε σαφείς αποστάσεις.  Μάλιστα, απαντώντας στο δημοσιογράφο  δήλωσε ότι θλίβετε. Ενώ συνεχίζοντας τόνισε, «έχετε απόλυτο δίκιο, παρόλο που είστε Ζακυνθός δεν το υποστηρίζετε. Θλίβομαι κ. Βούτο γιατί έκανε αυτή την ενέργεια και δεν με ενημέρωσε».
Η βουλευτής πήρε σαφείς αποστάσεις από τον κ. Κοντονή μιας και δεν μπήκε στο κόπο ο συνάδελφος της βουλευτής, από το ίδιο κόμμα να την ενημερώσει.
Φαίνεται ότι ο Κοντονής ενήργησε μάλλον μόνος τους αφού όπως λένε οι πληροφορίες του ρεπορτάζ τη σχετική επερώτηση δεν την κοινοποίησε στα Ζακυνθινα ΜΜΕ.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer