Συνελήφθησαν έξι άτομα σε καφενείο στο Αργοστόλι
Τους έπιασαν να παίζουν παράνομα πόκερ
Κοινωνία
15/12/2014 | 12:26

Συνελήφθησαν το Σαββάτο (13.12.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, έξι ημεδαποί, ηλικίας από 32 έως 68 ετών, για  παράνομο «τζόγο».

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των ανωτέρω ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου στο πλαίσιο των γενικότερων ελέγχων που πραγματοποιούνται την τρέχουσα χρονική περίοδο για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρηση εντοπίστηκαν σε καφενείο στο  Αργοστόλι, πέντε παίκτες πελάτες καθώς και ο 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, όπου και διαπιστώθηκε να παίζουν με χρηματικό στοιχηματισμό το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «poker texas- holdem».

Στο κατάστημα, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία τράπουλα, (367) τραπουλόχαρτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν ως μάρκες  και το χρηματικό ποσό των (135) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι προληπτικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου θα κλιμακωθούν την τρέχουσα εορταστική περίοδο στα Ιόνια Νησιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer