Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από τη Βουλγαρία βρίσκονται από την Παρασκευή στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού μας στη χώρα τους
Τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς στη Βουλγαρία
Πρωτοσέλιδα
17/04/2015 | 21:34

Του Μιχάλη Ανδρεαδάκη

Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από τη Βουλγαρία βρίσκονται από την Παρασκευή στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού μας στη χώρα τους.

To ταξίδι τους επιμελήθηκε το τουριστικό γραφείο Katsouris Travel, το οποίο έχει προετοιμάσει εδώ και δύο χρόνια την άφιξη και την ξενάγηση τους σε συνεργασία με το αντίστοιχο γραφείο της Βουλγαρίας, Rad-Festa. Η αναχώρηση τους από την Κεφαλονιά θα γίνει τη Δευτέρα και μέχρι τότε έχει προγραμματιστεί να επισκεφθούν όλα τα σημεία φυσικής ομορφιάς και τα αξιοθέατα του νησιού έτσι ώστε μέσα από όσα καταγράψουν, να (προσ)καλέσουν τους συμπατριώτες τους να εντάξουν την Κεφαλονιά στους προορισμούς των διακοπών τους.

Γι αυτό το λόγο, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να τους καλωσορίσει το απόγευμα της Παρασκευής σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο. Σ’ αυτή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων, Γεράσιμος Τιμοθεάτος και ο Κώστας Πρέντζας, ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη”, οι οποίοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια μαζί φυσικά με τον Σπύρο Κατσούρη. Ο κ. Κεκάτος, ως οικοδεσπότης, τίμησε συμβολικά την εκπρόσωπο της βουλγαρικής αποστολής και manager του Rad-Festa, Τατιάνα Βελίνοβα και έδωσε το λόγο σε όλους τους παρευρισκόμενους για να μεταφέρουν τις πρώτες τους εντυπώσεις από την Κεφαλονιά και να ρωτήσουν όλα όσα θέλουν να μάθουν για το νησί.

Μάλιστα, προσκάλεσε όλους, εφόσον το επιτρέπει το πρόγραμμα τους, να παρευρεθούν το πρωί του Σαββάτου στο τελετουργικό που θα γίνει για την υποδοχή του πρώτου κρουαζιεροπλοίου της τουριστικής σεζόν και το απόγευμα να παρακολουθήσουν στο Δημοτικό Θέατρο την προβολή του ντοκιμαντέρ “Λουλούδια του Πελάγους” που δημιούργησε ο Γιώργος Μεσσάρης. Η κα Βελίνοβα, εκ μέρους της βουλγαρικής αντιπροσωπείας, υπογράμμισε από την πλευρά της, ότι “αυτή είναι η αρχή για την ανάπτυξη μιας πολύ καλής συνεργασίας” και πρόσθεσε ότι το επόμενο βήμα που θα γίνει, θα είναι η αδελφοποίηση της Κεφαλονιάς με την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, τη Σόφια.

boulgaria (2) boulgaria (3) boulgaria (4) boulgaria (5) boulgaria (6) boulgaria (7) boulgaria (8) boulgaria (9) boulgaria (10) boulgaria (11) boulgaria (12) boulgaria (13) boulgaria (14) boulgaria (15) boulgaria (16)

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer