Ειδικό θεωρημένο αυτοκόλλητο που θα πιστοποιεί τη νομιμότητα λειτουργίας, υποχρεούνται να τοποθετούν σε κάθε δωμάτιο πλέον οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων
Τουρίστας σε δωμάτιο μόνο με αυτοκόλλητο
Τουρισμός
20/11/2014 | 23:04

Ειδικό θεωρημένο αυτοκόλλητο που θα πιστοποιεί τη νομιμότητα λειτουργίας, υποχρεούνται να τοποθετούν σε κάθε δωμάτιο πλέον οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων.

Ειδική σήμανση σε κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει πλέον κάθε τουριστικό κατάλυμα, ώστε να αποδεικνύεται ότι λειτουργεί νόμιμα, σύμφωνα με την τροπολογία του υπουργείου Τουρισμού, που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο για τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα. Η ειδική αυτή σήμανση θα ακολουθεί την έκδοση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας του καταλύματος.

Επιπλέον θεσμοθετείται η αρμοδιότητα έκδοσης και χορήγησης της σήμανσης στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Ακόμη θεσμοθετείται η επιβολή κυρώσεων από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Τουρισμού σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του φορέα επιχείρησης που εκμεταλλεύεται τουριστικό κατάλυμα στην υποχρέωση επικόλλησης σε κάθε δωμάτιο του ειδικού θεωρημένου αυτοκόλλητο.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer