Αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα σε βοηθήσει να μάθεις να χειρίζεσαι τα απαραίτητα εργαλεία για τη παραγωγή όλων των ειδών μουσικής
Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής στη Φιλαρμονική Σχολή
filarmonikh
Κοινωνία
15/09/2014 | 20:38

Με την εισαγωγή υψηλής ποιότητας, χαμηλού κόστους εφαρμογών και μηχανημάτων, τα εργαλεία της μουσικής παραγωγής είναι πλέον προσιτά σε όλους. Επενδύοντας ελάχιστα χρήματα, είναι εφικτό να παράγεις δίσκο ακόμα και στο σπίτι σου. Αλλά είναι τόσο εύκολο αν δεν έχεις τη γνώση;

Αυτό το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα σε βοηθήσει να μάθεις να χειρίζεσαι τα απαραίτητα εργαλεία για τη παραγωγή όλων των ειδών μουσικής. Το κάθε μάθημα επικεντρώνεται σε διαφορετικά εργαλεία μουσικής παραγωγής ακολουθώντας τις διαδικασίες ηχογράφησης, επεξεργασίας (editing) και μίξης. Συμπεριλαμβάνεται και η εκμάθηση ηλεκτρονικής επεξεργασίας μουσικού κειμένου – Sibelius, Finale, MuseScore.

Σας προσκαλούμε για μια πρώτη επαφή με το αντικείμενο την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7 00μ.μ. στο χώρο της σχολής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δάσκαλο  στη σελίδα http://www.the-muse-project.blogspot.gr/p/blog-page_20.html. Μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του κ. Δημήτρη Σμαΐλη καθημερινά στο 6984199176 και στο dimitrismailis@gmail.com.

Κατά την άνω ημερομηνία παρουσίασης και ανάλογα με το χρόνο φοίτησης θα δοθούν και οι πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα.

Από τη Διοίκηση της Σχολής

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer